ronja -> RE: Ronja (18.3.2014 17:57:16)
|
Hvala petea:) ja, moj prvi "svobodni" vikend je bil vse prej kot prazen, kar so mi tako obljubljali[sm=jezicek.gif] Stana, oče mi je na d dan napisal sms, da ponosen je tako že od vedno, ful simpatično[sm=smiley1.gif]. Sicer pa zdaj ni več edini živeči dr. v družini, hehe. Očitno mora bit v vsaki generaciji (vsaj) en, pri nas se je tamala odločila za to in me ful spominja name, ko sem bila mala, zato ji nič ne rečem, da bo še videla, kar se to dete odloči, tako bo - in načrte ma huuude: med drugim si bo SAMA zgradila grad (to poudarja, da bo sama, preden se poroči s sovrtčančkom, kar je tudi v načrtu:), pa mela bo kmetijo, bazen, ogromen vrt, gojila čisto vse mogoče domače in še kako nedomačo žival, doktorirala in delala v lubijevi službici (v moji noče, ker ni risank in vroče čokolade:D). Tavelika nima takih želja, ona bi mela veliko otrok in ji je očitno ratalo jasno, da gre to včasih mal težje skupaj:D. Ampak res uživam, ko mi popoldne in zvečer ni nič nujno treba naredit za službo, ki je nimam:D Ful napredek, haha.
|
|
|
|