ronja -> RE: končno resen moški? (29.3.2014 13:13:01)
|
Tip me je obrnil, ker sem bila naivna, znal je govoriti vse, kar ženske rade slišimo-ker sem bila takrat zelo ranljiva, sem podlegla njegovim lažem. Buča, to zrihtaj pri sebi - da ne boš več naivna, da ne boš več iskala pravljice s srečnim koncem, ampak eno fajn zvezo, kjer ne bo nikoli vse popolno, da boš sposobna slišat tudi kaj, kar ti ne bo všeč, da se ne boš stopila ob krasnih besedah (sama tega nikoli nisem štekala - meni je bilo to vedno smešno, kadar je kdo "lepo govoril" - nikoli nisem tega resno jemala)... in te bojo začeli privlačit fantje, ki ne znajo tako lepo govorit, niso tako romantični, so pa bolj ziher na dolgi rok. rija, po moje je buča pozabila zamenjat podpis. MOji so v mojem avatarju tudi vsi še precej mlajši[sm=jezicek.gif] - pač ne updatamo reale v virtuali, pozabiš... Tule gor pa visim izključno in le zato, ker tako zelo rada berem tebe Se mi je zdelo, da vidve neki mata... usodna privlačnost[sm=smiley1.gif] Imela sem 4 splave, mrtvorojenega otročka in hvalabogu imam eno zdravo dekle. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] To so zelo hude preizkušnje za zvezo, ker žalujemo na tako različne načine. Ne vem, če bi bil kdo sposoben mene prenašat, če bi izgubila otroka... Sem grozna že kadar se samo bojim zanj, pa tam maš vsaj rok, kdaj bo tega zagotovo konec - da boš vedel in imaš upanje, ker ge na boljše, vsak dan je en dan več... Si lahko optimističen... Pa vseeno mi je bilo grozno in hvalabogu za prijateljice (2 od njih sem spoznala virtualno[sm=jezicek.gif])... meni so pomagale, ko mi recimo primarna družina ni (večina, en je:), tako da sem precej previdna v obsojanju, kaj je več vredno. buča, najdi si kak hobi, da ti zapolni večere. Čvekanje z ljudmi je čisto fajn, vendar bi te po moje bolj osrečevalo in te mogoče majčkeno distanciralo od misli na tvojo željo - družino in srčnega partnerja (ki je popolnoma normalna želja, verjetno si 90% žensk to želi, nič narobe s tem). Fora je samo v tem, da če si v glavnem na čveku, tvoji možgani ves čas procesirajo to - mogoče pa kaj bo - tudi če nezavedno. Če delaš nekaj, kar tebe veseli, da najdeš eno strast v sebi, nekaj, kar si si želela vedno delat, kjer lahko daš ven svoja čustva, svojo žalost in žalovanje, ki se gotovo še kdaj pritihotapi... se boš počutila bolj polno in celo in ti bo manj manjkal nekdo v življenju. In takrat je bolj verjetno, da najdeš nekoga, ki je tudi sam cel, ampak bi pa dobro pasala skup. Štekaš, kaj mislim? Nič ni narobe s čveki, nič ni narobe s portali, spoznavanjem prek neta, itd... Ampak naredi si, da ti večeri ne bojo več tako osamljeni... Verjamem, da so, sama si niti pod razno ne predstavljam bit brez lubija, meni je smotano že, ko gre za par dni na teren, večeri so sicer navadno kar bizi, ampak mi pa ni fajn it v prazno posteljo (no, saj to se zdaj redko zgodi[sm=jezicek.gif] - ampak ni isto). Ampak če veš, da bo to zdaj en čas tako, ker pač ne moreš na silo kar nekoga potegnit v družino, potem je fajn, da si najdeš nekaj, da izkoristiš ta čas, ki ga imaš sama zase, zato, da se imaš fajn. Potem boš mogoče šla večkrat na forume, kjer se najdejo ljudje, ki jih zanima isto kot tebe in mogoče se najde kdo, ki ga boš zanimala tudi ti, ne samo hobi;). Ampak ker bo iz skupne strasti, ne iz samega čveka, bo mogoče manj namensko in bolj sproščeno... Noben ne bo nič pričakoval in bo mogoče lažje.
|
|
|
|