perla* -> RE: II pričakujemo aprila 2014 (15.4.2014 20:31:49)
|
Draga Matti, vem da sedajle tisoč besed ni dovolj, da bi se bolje počutila. Lahko pa bi se vidva še mesece trudila, čakala in upala. Zdej pa vsaj vesta dejstvo. Mislim, da sta veliko bljižje cilju kot pred tem. V postopek gresta lahko takoj. In sigurno bo minilo manj mesecev čakanja in upanja. Dobiti dete,ki bo imelo polno ljubezni, po naravni ali umetni poti...pa kaj? In koliko izjem obstaja, vse se lahko še zgodi. Danes se kar zjoči, daj ven iz sebe, ne zadržuj, ker ti lahko poslabša zdravje. Jutri boš videla da bo že lažje. Predihaš in čas naredi svoje. Vem kako občutiš danes. Prejšnji teden sem sama neutolažljivo jokala, ker če jo konec tedna dobim tečko, grem drug teden na laparoskopijo. In se stalno samo sprašujem ZAKAJ? Po drugi strani pa komaj čakam, da vsaj vidim kaj se notr dogaja. In odločena da greva potem na umetno. Tako sem neučakana, da sem hotla ginekologinjo prepričat nej me brez laparoskopije da naprej [sm=smiley1.gif] Kot da se mi ne da več. Ampak sem res neučakana in v podzavesti me verjetno tudi to heca [sm=smiley1.gif] Prosim te, ostani trdna in vzstrajna. Važno da se imata rada, pa bosta vse zrihtala. Drži se!
|
|
|
|