shoegal -> RE: II pričakujemo aprila 2014 (25.3.2014 13:10:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek Dan, mene pa lahko kar prečrtate iz seznama, mi je G povedala "lepo" novico za materinski dan, da spet nisem reagirala na klomifen, da so jajčniki videti bolj slabi in da zame nima upanja, zato mi je dala kar napotnico za neplodnostno [sm=smiley19.gif] Ah ja, zdaj moram pa to še nekako dragemu povedat [sm=smiley19.gif] zlatolasek: En velik objem zate. [sm=smiley31.gif] Verjamem, da te je tale novica spravila v slabo voljo, ampak dvigni glavo, ker si šele za začetku poti in sama napotnica za zdravljenje neplodnosti še ne pomeni ničesar hudega. Navsezadnje lahko na to gledaš kot na nekaj, kar ti bo omogočilo, da prideš do pravih strokovnjakov tega področja ginekologije, ki bodo lažje ugotovili, kaj sploh je s teboj narobe (če je) in vama s partnerjem omogočili, da po najlažji poti prideta do [sm=duda.gif]. Predvsem pa - ne obupat. Včasih odsotnost ovulacije same lahko traja nekaj mesecev, pa se ta potem spet pojavi. Poskusi se zamotit v vmesnem času, čimbolj zdravo živet in kdo ve... [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|