tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (4.3.2014 10:47:54)
|
tejcy01 kako je bilo danes na UZ-ju? Upam, da si bila "pridna kokoška" in da imate polno foliklov. [sm=bravo.gif] monsy super, da dobro prenašaš zdravila. Jaz sem imela res ogromno težav in je bilo kar hudo. Prvi teden sem bila v taki depresiji, skozi samo jokala, vse sem videla "črno", grozljivo. Jedla nisem čisto nič, ker enostavno nisem mogla, mi ni šlo. Pol je bilo lažje, ko sem začela jemati še Prometrium. Upam, da bo tebi šlo lepše skozi. Prijateljica ga je tako lepo prenašala, je rekla, da se je prav dobro počutila in da bi ga jemala kar naprej. Je res odvisno od posameznice. sturla kaj si pa mislila? Mogoče matični mleček? To sem nabavila pri enem čebelarju, melatonin pa v Italiji. Aleda žal ne bi vedla. Po logiki, če je postopek samoplačniški se plača vse. A postopke ste že vse pokurili? saška84 zna bit, da ti progesteron zavira prihod M, pri meni vem, da je bilo tako, da dokler sem jemala Prometrium tudi [sm=hudicek1.gif] ni bilo. Kateri dan si pa imela ET?
|
|
|
|