monsy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (7.5.2014 10:45:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Toooooooooooo monsy, bravo, iskrene čestitke. Veš kolkokrat sem v zadnjem času pomislila nate in spraševala, kaj je s tabo. Januarja nama ni uspelo, jaz moram še pregurat do ponedeljka ko imam krvnega (upam, da ga dočakam). Tudi meni so vstavili zamrznjenčka in danes je moj 9 dan po et-ju. Počutje ok, razen bolečih jošk in občasne rahle bolečine levo spodaj, pa zgaga mi tudi malo nagaja. Srčno ti želim, da se ti oba obdržita. Imam pa nekaj vprašanj zate in sicer: - uz si verjetno imela 14 dni po krvnem. Koliko so ti rekli, da si noseča (kolk tednov)? 5 TEDNOV SEM BILA NOSEČA. - a si srčka že slišala? SRČKA SEM SLIŠALA U 6.TEDNU - a moraš še jemat estimo in koliko? ESTIMO IN ESTROFEM MORAM JEMAT DO 12 TEDNA. ESTIMO 3X1, ESTROFEM 3X1 - na podlagi česa so ti izračunali pdp in kdaj ga imaš? Verjetno boš decembrka, ker se dvojčki običajno prej rodijo. PDP MI ŠE NISO TOČNO, BOM OB NASLEDNJEM PREGLEDU, BOJO PA KONC DECEMBRA ENKRAT JA :) - a si delala kaj prej test doma, a si počakala na krvnega? 1.TEST SEM NAREDILA 9.DAN, POL PA DO 12 DNE ŠE VSAK DAN ENEGA KER KAR NISEM MOGLA VERJET :) Mam pa en hematom in zaradi tega krvavitve, mam strogo ležanje relacija kavč-wc,.... zato imam pogostejše UZ. ...mislim da ne bi smeli preverjat nosečnosti u službi,...nč nevem o tem.
|
|
|
|