Bravissima -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (22.4.2014 18:12:27)
|
A spet ni estime v lekarnah v lj? Pa enako se je dogajalo takrat, ko sem imela punkcijo, 24.3. In potem sem čakala 2 dni, da so me poklicali, da so jo dobili. Na kliniki v lj so se jezili, češ da so lj lekarne neprilagodljive, komplicirajo. g1985, naj te pokličejo, ko bodo imeli spet na voljo estimo. Ker jo morajo dobit. Meni jo namreč jutri zmanjka. No, da vam še jaz povem rezultate HCG. Sem na začetku 6.tedna, rezultat je 12972. Sem preverila, v redu. Se mi pa čez dan pojavi majhen rjav do roza izcedek, pa izgine čez uro, pa mogoče spet čisto malo. In to takrat če se recimo sede učim, ali pa če hodim kot sem danes do laboratorija. Nimam pa še vedno nobenih krčev. Vse ok. Ampak sej veste, do UZ v lj 5.5 se mi bo zmešalo. Jutri moram pa itak vprašat sestro v lj, če mi morajo predpisat estimo glede na izcedke in krvavitev prejšnji teden ali ne. Skratka, bedno, ker moja G še ni prevzela nosečnosti, ne morem pa bit vsak dan na urgenci. Dejansko ne vem več pri čem sem. vem, da je 50-50 možnosti, da imam ss ali pa da normalno donosim. Skušam bit pomirjena, ampak po skoraj enem tednu od tiste krvavitve sem napsihirana. pa četudi se tolažim, opogumljam s podatki iz interneta. Če mi v lj ne bodo predpisali estime, si bom drug teden še enkrat šla merit HCG. Mislim, malo mi je bedno, da se moram sama it G in budno spremljat nosečnost. HCG ni poceni, 11 evrov. Ja, nič, punce, sej veste, moram vam potarnat. Jutri va poročam, kaj bo rekla sestra iz lj po telefonu. Lp
|
|
|
|