Bravissima
|
Oj, punce! Uf, pester večer je za mano. Moram napisat, da mi je lažje. Pozno zvečer grem na wc in opažim en velik krvav madež. Šok!!! ker me nič ni bolelo, počivam itak na polno. Grem na urgenco. G in sestra ful prijazni. Uz ne pokaže nič abnormalnega, meni pa se krvavitev zelo zmanjša. Zahtevam še krvni test HCG. G mi odobri in me hkrati pomiri, da po celotnem pregledu ne zgleda nič narobe. Da bi morala imeti krče, če bi bilo kaj narobe. Danes zjutraj sem šla še po izvide HCG, tudi to je v redu, 5000. Normalno raste. Aja na UZ je videla lepo gestacijsko vrečko, za plod je itak prekmalu. Jajčniki so kul. Je pa ugotovila, da imam nazaj obrnjeno maternico. Zanimivo, prvič slišim, da imam to. Se z mami doma pogovorim, ugotovim, da ima ona zelo podobno stvar, pa sem se rodila še čez rok. In zdaj mi je tudi jasno, zakaj me pri M ob krčih, ki jih sicer nimam velikrat, boli leva noga. In sicer živec boli takrat. Pa velikrat moram hodit lulat. To je vse povezano s tem. Vsaj nekaj je zdaj pojasnjeno. Danes se je krvavitev zaustavila. še vedno nobenih krčev. Sem pa preventivno vzela še buscopan. Če ne drugega, placebo učinek. Pa ležala sem, zdaj celo malo sedim. G je rekla, naj pač se pomirim, čakam, da se bo prej ali slej pokazalo, če je kaj narobe, ali ne. Do UZ je še dolga, 5.5. Sem pa rekla, da grem v torek še enkrat si sama merit HCG. Če je namreč prišlo do__, madona, še napisat ne morem :/, torej če je prišlo do tega, bo HCG itak čudn. Sevda če do torka ne bo nasploh kakšnih sprememb. Torej, čist napsihiran, ampak majčkeno olajšana, ker je krvavitev zaenkrat ponehala. Dekca, držim pesti zate, da bodo te priprave kul, da boš našla najboljšo rešitev za vaju! Sem pa razmišljala. Če bi lahko, bi tudi sama darovala celice! Hm, mlada sem še. Ko bom prišla do cilja, se bom pogovorila s tistimi na kliniki v lj, mogoče bom pa primerna. Vsekakor bi rada pomagala, ker vem, kako je s tem! No, moja glava je trenutno itak polna misli, ampak še dobro, da imamo ta forum. Vas obveščam naprej! Si pa govorim- če mi je namenjeno v tem ciklu, mi je, če ne, pa ne! Narava že ve. Sem pa neizmerno hvaležna možu za oporo, ki mi jo daje! Tile postopki naju je še bolj povezalo! Punce, držte se, se tipkamo!
|