jona klara
|
aleda-jaz čebi bila na tvojem mestu bi šla v mb.Je tam res vse drugače....samo čakaš pa.meni ko tudi slabo reagiram so rekli, da mi dolgi postopek ni nič koristil, sama matra in veliko hormonov.Imela sem pa že vse gonal, puregon in menpur.Tam v lj rečejo, da je vse isto, Reš je meni rekel, da je menopur nekaj čist drugega, da je menopavzalno zdravilo za ženske, ki so starejše imajo visok fsh. No vsaj tega ti naj pregledajo ali pa pojdi si plačat, no meni je Reš rekel, da je to najbolj primerno, če imaš malo velic, sam je spet odvisno od fsh, meni bo v mb, če bom šla jeseni, naredil histeroskopijo maternice, je pa že naredil 3d uz in vifdel brazgotino od cr, sam za bolj natančno je rekel, da moram na histero da bo res videl, če so se po porodu naredile zarastline.V lj nič ne pogledajo, sam napotnica in čao-razmisli, meni je žal vseh postopkov, ki so zleteli na brzino brez pregledov.ČE PA IMAŠ TAKO KOT JAZ, ŽE SLABO OVARIJSKO REZERVO, PA KLJUB VISOKI DOZI NE BO ne vem kaj boljš, sam do prave je treba prideti, eni je rekel Reljić v mb, da zato pri nas ki imamo malo celic slabši rezultati, ker nimajo izbora in ponavadi imanmo slabše celice,.ne vem tudi meni je že vse skp.....ma brezveze ne vem če še kdaj bo ob takem izboru celi kot je od 1-3, denarja pa veliko v igri, še premišljujem kaj bom, čeprav želja je velikaupam, da sem ti kaj pomagala