ronja -> RE: Solske torbe... (28.2.2014 14:35:06)
|
Dota, kosilo je cca 50€, malica je cca 25 €, lahko imaš še zajtrk in pop. malico, cene variirajo od 0,7 do nekje 1,8 za ta dva obroka. Dodatne aktivnosti - odvisno kaj ima otrok in kaj nudi šola. Naša šola na srečo ima par stvari na izbiro in in jo dve veselita, tako da je šla na to dvoje, na ostalo je še nismo dali, niti še ni želela. Kasneje bo ziher hotela kako glasbeno šolo ali kak šport ali kake tabornike,... In x3 se nabere. Še vedno pa vztrajam, da doma ne pojejo za 7,5 € za kosilo. Torej prehrana te pride 75 €, če ima samo malico in kosilo, sicer pa okoli 100€, če ima vse obroke. Dodatni izleti, gledališča itd... so nekje 5-10€ na mesec. Glasbene še nima, tako da ne vem, so pa cene različne - 50 je baje čisto normalno (meni se to zdi veliko, sploh v primerjavi, koliko je bilo, ko sem sama hodila). Problem je v tem, da moraš v času, ko so mali, našparat za študij, če bi si ga kdo želel (pri njih bo verjetno že vse plačljivo)... to je pa potem lahko malo težje;). Predvsem pa ne moreš enemu rečt: ok, ti pa ne moreš it študirat, sva našparala sam za prva dva otroka[sm=jezicek.gif]. Sicer pa do tam je še dolga, vmes bomo že bajno služili vsi, hehe. Sama jo zdaj vzamem ven, kadar jo lahko, pred kosilom, če pa vem, da je ne bom mogla pobrat pred 15to, potem pa je skoraj ne morem pustit brez kosila, da bi ga pa sabo nosila, pa ne vem, če bi ji bilo všeč, če vsi ostali jejo kosilo v šoli... Zaenkrat še gre, sem pa že razmišljala, kako bi ta strošek malo zmanjšala, sploh ker tista kosila niso ravno strašno zdrava ali dobra (se voha;). Ona pravi, da ji je vse ok, če je ali pa če ga ne bi mela, da ful lačna ni, poje pa vseeno vse, zdaj si pa pomagaj s tem:D.
|
|
|
|