Stanislava_ -> RE: Solske torbe... (27.2.2014 22:47:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Otika sem uč vrgla malo na DerDieDas torbe fajn torba, mene malo moti le zapiranje, saj se pokrov preko polne torbe ne prilega čisto lepo - je treba pri zapiranju torbe včasih popravljati robove, da se ne mečkajo. Mene pa poleg zapiranja moti predvsem cena......90 EUR za torbo za prvi razred je meni absolutno predrago......tudi, če nosijo torbe vsak dan domov......že za polovično ceno dobiš enako trpežne torbe kjer se tudi pokrov prilega čisto lepo....... Vendar vsak gleda drugače na to..... Jaz iz torbe nisem delala znanosti.......itak sem pa vedela, da jo nosijo le v petek domov.....in smo kupili torbo, kjer je bil pomemben le motiv, da je bilo hčerki všeč (seveda sem sama najprej izbrala nekaj torb in ji potem povedala med katerimi lahko izbira, da si ne bi dete izbralo slučajno motiv na torbi, ki stane 200 EUR[sm=smiley36.gif] )....in to torbo bo še nosila v 2. razredu...... Ja saj je veliko ... samo če se pa teh 90€ razporedi na 4 leta pa potem ni tako zelo ... recimo svakinja je tevelikemu kupila Hama torbo za 1. razred za nekih 90€ .. nosil jo je 3 leta vsak dan v šolo pa mulo ni neka nežna dušica. No za 4. razred si je zaželel novo in jo je dobil. Ko je šel tavelik torej v četrti razred, je šel tamali v 1. in mu je kupila zarad motiva eno za 30€, je zgledala kvalitetna in vse ... no po 3h mesecih vsakodnevnega nošenja se mu je strgala in v zameno je dobil torbo, ki jo je njegov starejši brat prej že 3 leta nosil v šolo ... vse kar je svakinja naredila je, da jo je fajn prebrisala z vlažno krpo in se ji nikjer ne vidi, da ima še 3 sezone za sabo ... no eto za to bi dala pač jaz mal več € pa da je nekaj časa mir. Odvisno tudi od otroka - če je skrben, bo za nekaj let, če ni, bo pa tudi najboljša le za kakšno leto...
|
|
|
|