Dorotheia -> RE: JANUARČKI 2014 (10.8.2014 14:07:30)
|
haha tashq, vidiš to se potem kar naenkrat odpre in ko nekaj iznajdejo, ne nehajo, dokler ne izumijo nekaj novega. [sm=smiley36.gif] Mi imamo tokrat ful pester vikend. Včeraj smo bili ful naokrog, popoldne na obisku pri svakinji in njeni družini pa je bilo ful fajn. Mali tudi navdušen. Kosilo mi že cel teden ful slabo je, mislim da zaradi zobkov. In ja, zobki so!!! [sm=bravo.gif] No, saj ne vem ali naj se veselim ali ne. So pa tokrat zares. Spodaj mu obe enki ven poganjata - na dlesni se mu že vidi luknjice in čuti š****. Koliko časa traja da zobek ven normalno zraste? Kosilo je toplo in mu ne paše (mrzlega kosila že itak ni šans da bi jedel) ker zdaj mu itak paše vse hladno. Ostale obroke normalno poje, tako da se ne obremenjujem. Se je pa danes pričel tako čudno "posedati" sam, iz boka. Ni še tisto pravoo, ker se ne obdrži, ampak mislim, da ko bo ravnotežje iznašel in si mišice natreniral še tu, da bo to prav kmalu sedenje. [sm=bravo.gif] Navdušena. Potem mu bo res ful lažje. Zdaj se sicer ful igra na trebuhu, pa niti ga ne moti, je rad. Ampak pridejo dnevi, ko res bruha no. In ni nič fajn za videt. Verjetno, ker pritiska s trebuškom not? No, kakorkoli, bomo itak preživeli, ni pa pomoje zanj nič fajn, čeprav se ne pritožuje nič. Pa danes je na posteljici zagledal take krogce pri zgornji stranici, ki se vrtijo (tam, kjer ima glavo) in hop obrat na trebuščka in pripuza do njih (imamo še vedno drugače naklon v posteljici ca. 20%, kar pa zanj ni ovira) in se igra z njimi in jih vrti okrog. Fuuul je smešen. Meni pa ful nevarno, ker imamo dno na najvišji postavitvi + naklon in se mi zdi, da je ful malo ograjce in bo lahko kmalu padel ven (da ne omenjam, da se sam že ful prijema za ograjo in tako dviga [sm=smiley29.gif]), tako da mu danes zvečer pa končno znižava dno, res ni več varno. Naš zadnje dni tudi na trenutke hoče malo "ihto" kazati, pa sva oba huda oz. mu dava jasno vedeti, da tega ne odobravava. Sva jih sicer že "slišala" da otroci morajo vse preizkušati (vse zvoke, tudi zvoke jeze), pa samo vsakemu poveva, da bova otroka vzgajala na način kot se nama zdi pravi. Jaz ne prenesem razvajenih otrok in če nečesa ne bom pustila, ne bom pustila, pa se mi lahko zato meče v tla. Sem pa prepričana, da je treba začeti od začetka tako, da jim lepo poveš oz. daš vedeti, da vse ni dovoljeno. No, tako jaz gledam pač. Sem bila tudi sama tako vzgojena. Je pa res, da je moj kar strog, jaz pa tudi skušam biti, haha. Itak sem mehka duša. [sm=smiley36.gif] Jutri grem mogoče z malim in kolegico zjutraj na Bled na dekico ob jezero za par uric. Če bo vreme ok seveda. Bom skuhala kosilo zjutraj že in ga nabasala v termovko (itak ga bo ful malo pojedel zaradi zobkov), pa banane, pa kak kozarček sadni. Našemu fantu bo ful pasalo, samo za spanje me skrbi. No, če ne probam, ne morem vedet, kajne. [sm=smiley36.gif] Jaz včasih kar malo reskiram in neko zadevo preizkusim, če je zato drama potem, potem tega ne počnem več. [sm=smiley36.gif] No, včeraj zjutraj smo le šli vozičkat in je zaspal v vozičku (celo) in sem hitro dala pleničko čez, da če bi kdaj vmes pogledal, da ne bi nič zanimivega videl in se prebudil, pa je spal več kot uro, tako da super. Se pa res nismo nič vmes ustavljali. Ma, skratka fajn. Je pa res vsak danm hitrejši in hitrejši. Pa še vedno ultra zgovoren. Razen, ko so novi obrazi, jih najprej ful tiho opazuje, potem pa čez nekaj časa že vse po starem. [sm=smiley36.gif] Se mi pa ful zdi, da ni nič kaj delikaten. Zadnjič se je igral s pol leta starejšo sestrično in ona itak že ful šiba (skoraj hodi že) in je imel neko žogico, za katero je puzal po celem stanovanju...no ona mu jo je vedno proč metala, ko je prišel do nje, pa sem mislila, da bo kaj joka vmes, pa on sam vsakič obrat in ponovno šibal za žogico. Potrpežljiv fant, ni kaj. A v avtosedeže večje, ste jih že dale? Nič, uživajte in lep preostanek nedelje!
|
|
|
|