Night -> RE: JANUARČKI 2014 (29.7.2014 11:10:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aeio Night, ja, dojim, ampak vsako uro mu ne dajem jest. Ce se zbudi na uro, dve, ga poskusamo uspavat nazaj. In takrat mi res pomaga. Aja, to si mislila. Jaz mu navadno dam kar za jest, ker nikoli ne vem, če je lačen, žejen... No, zadnjič je bilo tudi pri nas tako, da se je zbudil čez 2 uri po uspavanju, pa ga je mož nosil, dokler ni zaspal nazaj, ampak to je bilo tako dretje, da joj [sm=smiley29.gif] Včeraj se je isto ful zgodaj zbudil, pa sem ga samo malo pobožala, pa je zaspal nazaj. Zadnji dve noči se ful pogosto zbuja. Včasih samo lučko prižgem, pa zaspi nazaj, včasih ga moram podojit, včasih ga samo k sebi vzamem in že spi naprej. Mah nikoli ne vem, kaj bo. Sva z mojim razmišljala o tem, da bi ga odvajala od nočnega dojenja. Sicer ne še zdaj, ampak čez kakšen mesec. Ima katera izkušnje s tem?? Kot sem brala po forumih, pišejo, da je nekaj noči jok, potem pa se dojenček navadi in spi celo noč. Jaz zaenkrat še ne bom odvajala, ker je res lačen, saj ponoči spije kar dosti. Mogoče bi, če bi ukinila nočno dojenje, več spil čez dan, ampak se bojim, da ne bi in da bi se potem kar odstavil, no, tega pa nočem. Tako da bomo pač še počakali. Rumenjak bom tudi jaz danes prvič dala, ampak moram po jajca. Pri nas nismo neki ljubitelji oz. porabniki. Kje jih ve kupite? Jaz domačih nimam možnosti dobit, bi pa obvezno bio jajca. Torej kje so najboljša? tashq, s posedanjem je mišljeno to, da ga zacementiraš z blazinami in pustiš, da je tako. Če ga imaš pa pri sebi v naročju, pa vseeno trenira tudi sam malo, tako da ni čisto isto. Čeprav tudi v naročju po moje ni fajn, da dolgo sedi. Ne vem, naš še ne sedi in ne kaže interesa, da bi se usedel. Zaenkrat se tudi ne premika še naprej/nazaj, ampak samo vrti okoli svoje osi. Tudi nazaj na hrbet ne zna. Na postelji se sicer premika, ker mu je zgleda lažje, ampak na tleh pa ne. Bo že pogruntal sistem [sm=smiley1.gif] Saj zaenkrat še paše, da je dokaj pri miru. Potem bo treba pa res pazit na vse. Ja, mojemu je tud treba vse naročit, kaj mora narediti. Saj naredi vse, ampak sam od sebe se težko spomni. Da bi ga sam od sebe previl al pa mu naredil kašico - no way, če mu pa rečem, pa ni problema. Kako so si podobni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|