Anonimen -> RE: Pomagajte, naj gre hcerkica v solo s 5. leti in 8. meseci ? (5.2.2014 9:38:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ja, je razlika. Dobijo obveznosti, ki jih prej niso imeli. In ker jih bodo od 1. razreda naprej imeli do konca življenja, in sama vem, kako je, če imaš obveznosti [sm=smiley36.gif] bi jim takoj privoščila še eno leto brezskrbnega uživanja in le igranja v vrtcu To tudi jaz vem in zarad tega sem jo hotela v vrtcu obdržat ... ampak ker vem, kake travme je naša frajla doživljala, ko so šli čez poletje cela skupina samo v drug vrtec, vem da ji bo lažje če to spremembo doživi 1x s tem da bo nekaj otrok poznala, kot pa 2x ko za povrh vsega še nikogar poznala ne bo ... skratka kot sem rekla, bomo videli kaj bo še psihologinja rekla, ampak če ne bo posebnosti, bo pač tako ... so izjeme seveda, kot je ena napisala. Če je to sres za otroka, pa sploh nova skupina v novem vrtcu. Ni enako, kot pri moji, ko je prišla v novo skupino in jih je pol poznala od igranja zunaj in ni bil tak šok. Smo pa imeli selitve in 3 vrtce, vem kaj je vse na novo. Potem greš na manj stresno za otroka in gre pač s svojo skupino naprej. Tudi ni mus, da bo kaj sploh slabega v tem. Ja res je ... naša nikogar nebi poznala ... v bistvu tut ta skupina, ki ostane dlje niti ni v tistem vrtcu kjer je bilo poletno dežurstvo ampak v enem čisto tretjem ... mi je pa ta odločitev pobrala kar nekaj noči, tako da upam, da sva med dvema slabima možnostima izbrala boljšo ... ker če bi bila opcija, da ostane v sedajšnjem vrtcu z letniki 2009, ki jih vse po vrsti pozna, dileme sploh nebi bilo in bi ostala v vrtcu.
|
|
|
|