|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ANGINA IN DOJENJE
16.9.2005 21:14:59   
ANAJURIJ
OČITNO IMAM ANGINO (BOLEČE GRLO IN VRAT, PIKANJE PO SKLEPIH IN MIŠICAH, SLABO POČUTJE, VROČINA KLJUB LEKADOLU) IN PET MESEČNEGA IZKLJUČNO DOJENEGA SINKA. JUTRI GREM SEVEDA K ZDRAVNIKU. ZANIMA PA ME, ALI JE IMELA KATERA ENAKE IZKUŠNJE IN KAJ STE TAKRAT NAREDILE. KAJ OBSTAJA MOŽNOST, DA ZBOLI TUDI ? OD VČERAJ IMA ZELEN KAKEC, KI NE SMRDI, JE PA DRUGAČE ZELO DOBRO RAZPOLOŽEN (V SREDO JE BIL CEPLJEN). KAKRŠNA KOLI POVEZAVA???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ANGINA IN DOJENJE
16.9.2005 21:47:58   
NinaŠ
Lahko se sicer naleze od tebe, vendar s tvojim mlekom že dobiva protitelesa, tako da je bolj majhna verjetnost (ravno v obraz mu pa vseeno ne dihat). Jaz sem imela pri Anžetovih ca 4 mesecih in izključnem dojenju tud eno virozo, pa se Anže ni nalezel. Drugače pa boš, če imaš res angino dobila antibiotike, ki dandanes obtajajo tudi taki, ki jih lahko ješ tudi v času dojenja in ti z njim zato ni treba prekinit.
Zelen kakec? ne vem

LP

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ANGINA IN DOJENJE
16.9.2005 21:55:39   
katarina j.
Jaz sem imela nekaj podobnega, ko je bil moj fantek star 1 mesec pa pol, pa se ni nalezel od mene- nisem dobila antibiotikov, samo lekadole na 6 ur sem lahko jedla-zaradi dojenja nič drugega. Z Lekadoli zbijas vročino, počutiš se pa pač zelo zanič ene tri dni-fino je če si dobiš kaksno pomoč.
Upam da bo čim prej minilo Zelen kakec pa ima moj tudi vsaketoliko.

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ANGINA IN DOJENJE
17.9.2005 7:15:02   
alenkapk
Če imaš angino, pojdi raje k zdravniku po antibiotika. Dali ti bodo take, ki jih lahko jemlješ kljub dojenju. Pazi skrbno na higieno rok, pa ne kihaj in kašljaj v otroka. Tudi poljubljaj ga ne preveč, da kej ne faše.

Srečno!

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ime za fantka
EUstar

?

Gašper (38%)

Andraž (33%)

Matej (29%)


Število vseh glasov: 1040

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!