ANGINA IN DOJENJE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ANAJURIJ -> ANGINA IN DOJENJE (16.9.2005 21:14:59)

OČITNO IMAM ANGINO (BOLEČE GRLO IN VRAT, PIKANJE PO SKLEPIH IN MIŠICAH, SLABO POČUTJE, VROČINA KLJUB LEKADOLU) IN PET MESEČNEGA IZKLJUČNO DOJENEGA SINKA. JUTRI GREM SEVEDA K ZDRAVNIKU. ZANIMA PA ME, ALI JE IMELA KATERA ENAKE IZKUŠNJE IN KAJ STE TAKRAT NAREDILE. KAJ OBSTAJA MOŽNOST, DA ZBOLI TUDI ? OD VČERAJ IMA ZELEN KAKEC, KI NE SMRDI, JE PA DRUGAČE ZELO DOBRO RAZPOLOŽEN (V SREDO JE BIL CEPLJEN). KAKRŠNA KOLI POVEZAVA???

NinaŠ -> ANGINA IN DOJENJE (16.9.2005 21:47:58)

Lahko se sicer naleze od tebe, vendar s tvojim mlekom že dobiva protitelesa, tako da je bolj majhna verjetnost (ravno v obraz mu pa vseeno ne dihat). Jaz sem imela pri Anžetovih ca 4 mesecih in izključnem dojenju tud eno virozo, pa se Anže ni nalezel. Drugače pa boš, če imaš res angino dobila antibiotike, ki dandanes obtajajo tudi taki, ki jih lahko ješ tudi v času dojenja in ti z njim zato ni treba prekinit.
Zelen kakec? ne vem

LP

katarina j. -> ANGINA IN DOJENJE (16.9.2005 21:55:39)

Jaz sem imela nekaj podobnega, ko je bil moj fantek star 1 mesec pa pol, pa se ni nalezel od mene- nisem dobila antibiotikov, samo lekadole na 6 ur sem lahko jedla-zaradi dojenja nič drugega. Z Lekadoli zbijas vročino, počutiš se pa pač zelo zanič ene tri dni-fino je če si dobiš kaksno pomoč.
Upam da bo čim prej minilo Zelen kakec pa ima moj tudi vsaketoliko.

alenkapk -> ANGINA IN DOJENJE (17.9.2005 7:15:02)

Če imaš angino, pojdi raje k zdravniku po antibiotika. Dali ti bodo take, ki jih lahko jemlješ kljub dojenju. Pazi skrbno na higieno rok, pa ne kihaj in kašljaj v otroka. Tudi poljubljaj ga ne preveč, da kej ne faše.

Srečno!

Stran: [1]