Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ja sej bi jo res lahko. Pismo, en let sem basal tukaj gor, zdaj ko me po pravici lahko kaj vprasate, pa dvomite. Ampak ok, jaz sem bil za tole kvasanje vsaj fajn placan... Se iz casov newsov se je vake troliko pojavil nek trol, ki je delal neko "raziskavo", pa se je hitro ugotovilo, da je "raziskava" zajela zgolj in samo njegovo nestabilno mentalno zdravlje v poskusih filanja ega. Znacilnost tovrstnega luzerja je, da trdi, da je bil placan, da ga sovrazijo, da se je mocno zabaval itn.. s tocno dolocenim ciljem - vzbuditi pri ostalih mocnejsi obcutek, da so luzerji, kot ga ima sam, ker je takrat on manjsi luzer oz. postane nekdo, ki ni luzer. Da raziskava ne obstaja je vec kot jasno, kot je jasno, da je vse poste pisal en sam clovek. Neki vnaprej dogovorjeni posti so lari fari in cista izmisljotina. Lukka je za uporabike bil zanimiv ker so to potrebovali. Dvorsko ludo, ki bo popestrilo dan. Stanislava je enako zabavna ko zacne s svojimi "zenske so manjvredne" nakladanji, Patrino tudi, ker popestri dan. Enostavno ni vec dolgcas. In tudi to filanje ega z neko izmisljeno raziskavo je enako zanimivo in pestro ter za lase privleceno.