*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ojla! Mi smo včeraj dobili internet, tako da lahko vsaj službo normalno opravljam, prej sem tekala od enega do drugega prijatelja dol v dolini, elektrika pa kdo ve, kdaj bo. Imamo en majhen agregat, toliko da potegne osnovne aparate, za perilo oprati ni, smo pa babi servis porabili . Hvala, babi! Bi pa se tu zahvalila vsem na terenu, električarjem, ki so ponoči popravljali daljnovod med Vrhniko in Logatcem, našim lokalnim fantom, ki so čistili polomljeno drevje, prostovoljnim gasilcem (še iz MS sem jih videla, punce, pohvalite jih, pridni, in kapo dol, v tistem vremenu, ko se je vsakih 10 sekund slišalo, kako se drevje lomi, biti ven na terenu,... ufff, nevarno). In hvala sem, ki ste me klicali in ponujali pomoč, je fajn vedet, da se lahko nasloniš na ljudi :-). Otroci so uživali, vsaj pri nas, ker sta imela oči in mami več časa, zvečer smo klepetali, brali knjigice, se igrali družabne igre, luštno, nobenega hitenja, nismo vedeli, kaj se dogaja po svetu - se kar odpočiješ od nebuloz naših politikov :-). podpis. no, mojim je blo popoldan kar dolgčas. zvecer pa podobno kot pri vas.