ronja
|
a si ti kdaj razmisljala, da bi sla za uciteljico/profesorico biologije? Hvala, v bistvu mi je to vedno bolj simpatična ideja - verjetno dokler ne probam in bi videla, da se pol časa ne ukvarjaš s poučevanjem - vsaj tako pravijo. Mi je pa mama vedno govorila, da bi morala učit in zato me je lubi zafrkaval, ko sem raziskovala v moji ljubi službi, da me je škoda za drja znanosti, da bi morala bit učiteljica v oš. Ker si nikakor ni dala dopovedat, da mi raziskovanje tudi čisto gre:D. ker imaš take razlage, da bi po mojem največjega antitialentiranega ucenka spravila vsaj do ocene 4. Hehe, nekaj časa sem inštruirala in sem kar ponosna, da jih je večina res končala s 4, ena je mela celo 5, ena popravca 3... Mi je všeč ljudem povedat tako, da razumejo in najt za vsakega njegov način (1-1 se da - eni so vizualci, eni morajo prijet, itd... luštno delo, ker so kmalu rezultati - fajn za nestrpneže, kot znam bit jaz ) lili, mirno fentaj klopa - sploh niso ogroženi Kar se kolobarjenja tiče, so tudi pri nas na malih površinah včasih kolobarili in jim je prav dobro šlo. V bistvu so nehali kolobariti, ko so začeli združevati površine... ankica, vegi zajtrke sem napisala v 1. postu, par strani nazaj. lulu, pri nas mama veliiiiko bolj mozga o hrani kot jaz - samo pri nas je tako vedno vse nekaj obrnjeno Gledam smrkl'co, kako jo včasih prav vrže s stola v nove akcije, ker dobi energijo s hrano. Haha, midva sva vsak drugi dan paf, kako ratajo pridni, ko dobijo za jest . Če je oči zgoden, pa jemo pravi čas, vse super, čim je mal dlje, ko se jim začne oglašat želodček, so si v laseh (ali meni v laseh:D). Dobijo za jest in so spet cukri -prav komično - to majo po njem, on je bil isti - "lačen je ful drugačen" . mateyka, se strinjam, da je frutivorstvo zelo zelo omejen prehranjevalni koncept, zato ga pa ne izvajam. Samo povem, da če bi hotel bit čisto čisto fer do živih bitij, bi pač tako jedel. V resnici pa narava ni čisto čisto fer, ampak pač jemo en drugega.