Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, kolikor poznam naše zdravstvo, je Rija morala podpisat. In kolikor poznam našo živinorejo, še nisem slišala, da bi spraševali krave, če so za. mateyka, tudi ljudje smo živali;). Zdaj mi je jasno, zakaj imam ob dolocenih postih tu na RR mocan obcutek, da jih je pisala neka zivalica - kokos, ovca ali koza so najpogosteje. O tem govorim. Ne mislim, da je to ženskam luštno, daaaaleč od tega! Sem vsakič hvaležna, da mi ni bilo tega treba dat skozi in občudujem vse, ki imajo voljo za to (sama sem bila prej prepričana, da eč ne bi šli naravno, bi šla takoj v posvojitev - ravno zaradi vseh teh postopkov). Če se je slišalo tako, kot da podcenjujem trpljenje, ki spremlja umetne oploditve, se opravičujem, ni bilo tako mišljeno. Vseeno pa mislim, da bi si tudi te ženske izbrale rajši to kot prisilno oploditev. Če se sam odločiš, namreč lahko vse skup prekineš, če vidiš, da je šlo predaleč... Ronja, pojma nimas o cem govoris. Prevec si izkljucna in skoncentrirana na delcek segmenta, ki ga tlacis v doloceno sliko, kamor niti ne pase.