Maljutka
|
Dobrodošla še Miška 2010! Tudi jaz sem iz Izole . Sa še jaz malo poročam po dolgem času. Trenutno sem nekje v 36. tednu s tem, da prehiteva za kak teden, tako da bomo ves junij kar v nizkem štartu. Bolj ali manj imam že vse pripravljeno oz. vsaj nabavljeno, saj posteljice nočeva sestavljati prezgodaj, ker imava res majhno spalnico in bi bila prazna malo v napoto. Pa od previjalne se svakinja kar ne more ločiti, ker jo za mlajšo še vedno uporablja po kopanju, sam sem že malo huda, ker nebi rada prinesla štruce domov pa da sem brez previjalne. puncka Za elektronsko varuško pa tudi jaz ne vem če bi jo sploh nabavljala. Najprej sem mislila, da mi jo bo svakinja dala, samo zgleda da jo je že kam drugam posodila ali pa ji ne dela več. Pa tudi mi smo v majhnem stanovanju in vprašanje če jo je smiselno nabavljat. Edino pri starših bi mi prav prišla, ker so v hiši. Okoli 27. tedna smo imeli kar pestro, saj so se mi začeli pojavljati lažni popadki. Najprej nekejkrat na teden potem pa kar pogosto, tako da so mi poleg UZ v 30t, naredili še pregled materničnega vratu, ki pa je bil lepo dolg in zaprt, čeprav malo omehčan. V 32. tednu pa so se umirili in me zdaj samo še redko malo pošpika. Da pa nam ni dolgčas slučajno pa me je eno noč v prejšnjem tednu začelo zvijat na 3 minute, poleg teda pa mi je bilo slabo in na bruhanje mi je šlo (pogost spremljevalec poroda). Sem bila že skoraj na tem, da dragega zbudim, da me pelje na hribček se pokazat, ko so se je situacija začela umirjati. Nisem pa paničarila neki preveč, ker ni bilo nobene krvavitve ali sluzi ali česa podobnega. Drugače se moram pohvalit, da se v redu počutim, samo počasna in štorasta sem pa noge mi zatekajo tako, da lahko nosim samo japanke, pa še to me nekatere malo tiščijo. Materinsko šolo smo opravili v Lj pred 2 tednoma, porodniško sem si tudi že uredila. Včeraj sem bila na ogledu porodnišnice v SBI, danes me čaka predavanje o EA, ju3 se grem odjavit iz zavoda in pojutrišnjem nastopim porodniško. Držim pa pesti, da bom vsaj še 2-3 tedne v 1 kosu, da še malo užijem poletje in se po možnosti malo namočim v morju preden izkusim lepote in napore materinstva.
|