kalbo -> RE: miškina njiva kokic (24.1.2014 21:50:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, Lukka, v kolikor si pa resničen, pa tole. To so ženske ena čudna bitja, ki moškemu zmešajo lavo v trenutku. V bistvu ne veš kaj zamujaš. Ženska te v istem trenutku lahko pripravi do tega, da ti vrže ven možgane in hkrati je nekaj najslajšega, na svetu....ni da bi govoru :) Tudi meni bi bilo v zivljenju lazje, ce bi lahko ljubil zensko. Zal mi ni bilo dano. Lazje bi zivel. Ce bi si lahko izpolnil eno samo zeljo v zivljenju, bi bila to, da se ne bi rodil homoseksualen. Zavidam ti. Resnicno. A lahko nehaš jokat že enkrat. Rodil si se tak kot si in tega ne moraš spremenit. Kako lahko pričakuješ, da te bodo drugi sprejeli takšnega kot si, če sam sebe ne sprejemaš. Bil je moj odgovor na tvoj stave, da ne vem kaj zamujam. A lahko za vraga že enkrat ne vzameš vsega tako resno. Debatiraš z babnicami in takle maš in samo to sem ti hotel povedat, verjamem, da tega nisi navajen. Ne moraš pa kupu babnic pametovat na forumu nosečnost in porod, če pa že moraš bit izredno previden, hormoni pa to[sm=smiley36.gif]. Bil je dobronameren nasvet, ti si ga vzel za jamrat.
|
|
|
|