Izabelina -> RE: miškina njiva kokic (24.1.2014 20:59:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Ampak Izabelina, Lukka dejansko pricakuje otroka. In seveda se mora potem za take teme zanimat in kako bo potem, ko se jim bo dete rodilo. Pomoje je nosecnost prisotna, tud ce je nekak odsotna. Zato je tudi bolj obcutljiv in vse skupaj. Pa ga nic ne zalim. Mogoce celo malo branim, ker jih ima zdaj dosti nad sabo. Pa se tezkega moza in otroka. No, edino gospodinjsko pomocnico mu pa malo zavidam. Jaz sem morala vse skupaj brez nje ali koga drugega skoz spravit. Tako kot se veliko zensk. Pa nocem teme menjat, ker mi ni uspelo prebrat kaj ste ze vse predelali na temah, kjer se je on pojavil. Zdej smo pri novi poslovni ideji, ok! Biznis. Resimo malo slovenko gospodarstvo! ampak constanca on ni noseč, ni ženska, ni mama... je oče (menda) zato pa so forumi razdeljeni po temah, eni so namenjeni ženskam, ki bi rade zanosile, eni tistim, ki so že noseče... ostali so pa splošni ne, in vsak k ma vsaj mal pameti pač sodeluje na forumih, ki se tičejo njega... uglavnem, sej nima niti veze... nej sodeluje kjer če... mogoče bo pa lahko povedu kje se kup dobr ovulacijski test... sej je njegov mož pediater... je pa res, da je to pač mogoče moj strah, da se čutim ogroženo v svoji ženskosti in v svoji materinskosti... ne vem, če je to vzrok, zakaj me moti potem pa sploh morm raj delat na tem, da okrepim tole in ne zgubljat energije za druge...
|
|
|
|