RE: dame se skrivajo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Stanislava_ -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:16:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

In se odgovor uporabnici, da starsi od januarja do oktobra ne bodo videli polzkov...

Oprosti, a na severu so polžki (oprosti - kako izgledajo, si ne predstavljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), nova vrsta hišnih ljubljenčkov?

Paštetka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:17:15)

Aha, a knjigo z recepti si napisala? Sem prav videl?

Ne otroško, ki ima zgodbico, ideje za ustvarjanje, recepte za kuhanje, igre. Vse za otroke ;)

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:20:18)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Nekje sem zasledila da Lukčev partner ne pusti da polžki daleč stran od njega lezejo - tako da ne vem, če se bodo tvoje spletke lahko realizirale. Mislim, da boš morala vzet v kompletu ali pa nič. [sm=smiley36.gif] V skrajni sili pa lahko sedeš k nama.[sm=jezicek.gif]

A pa mi verjames, da me to vcasih ze prav zelo, zelo moti!? Res. Sicer bi bilo to za kako drugo temo, ker je ze kar precej resno vprasanje.
Namrec jaz tamalo lepo v miru pustim, ce vidim, da se je sama lepo zaigrala. Zdaj recimo ima tisto plasticno kuhinjo in potem stalno tiste loncke prenasa, ampak lepo pustim, saj vem da s tem dela njena domislija. Moj pa v trenutku, ko se tamala zaigra in ko utihne, ze leze proti njej z vprasanji- a bos pila, priti po jabolko, daj pridi sem, a bos risala?!!
Enostavno tisci v njo!
In opazam, da jo ze prav zivcno dela, hahahahahahahahahaha. Pa stalno - lepo hodi, rokice umit, glej kako pacas, lepo jej, zakaj cmokas, zakaj brcas z nogami, lepo sedi!
Hahahahahahaha, jaz pa mal pustim, da je bolj prosto po presernu....

pomlad08 -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:21:41)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Jaz bi pa med tem časom šla z dohtorjem na kavo.....a lahko?

Jah, če si blond, vitka (okol 50kg), dolgih las, bi šlo ... Take so mu všeč. Sam glej, da nauš kaj jamrala na dejtu!!

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:23:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

In se odgovor uporabnici, da starsi od januarja do oktobra ne bodo videli polzkov...

Oprosti, a na severu so polžki (oprosti - kako izgledajo, si ne predstavljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), nova vrsta hišnih ljubljenčkov?

No? In tale post bom seveda ignoriral, potem se bo pa nasel spet kak uporabnik, ki mi bo ocital, da ne odgovarjam na vprasanja! A na tako bedno naj grem odgovarjat?! Mislm...

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:24:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ne otroško, ki ima zgodbico, ideje za ustvarjanje, recepte za kuhanje, igre. Vse za otroke ;)

Pa kaj je z mano??? Jaz ne najdem! Pa bi rad...

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:26:13)

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Jah, če si blond, vitka (okol 50kg), dolgih las, bi šlo ... Take so mu všeč. Sam glej, da nauš kaj jamrala na dejtu!!

Uf... Ta bo pa tezka... Ne bi ga mogla ocarat zenska ves... No, mislim da ne.

Paštetka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:26:41)

http://www.220stopinjposevno.com/zabava-na-izgubljenem-otoku.html

pomlad08 -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:27:15)

pomlad08 -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:28:06)

ups, si bila hitrejša :)

patrino -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:32:32)

Iz prve roke lahko rečem , da je knjiga super v vseh ozirih- vsebinskem , slikovnem in uporabnem. Brez heca. Upam, da je tole šele ogrevanje in da jih pride na tržišče še veliko.

patrino -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:36:40)

Hja , kaj pa veš- mogoče pa še ni prave srečal- kdo ve kaj se skriva za posti od Lilijane. Mogoče je pa prava fatalka ali pa celo fant. Mogoče celo mastno plačan- saj veš kaj pravijo nekateri tule gor [sm=smiley36.gif]

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:53:01)

Maricka, a ves da skori ne verjamem. To, da pogleda za kakim fantom, to opazim, ampak za zensko pa res se ni... konec koncev, pa samo ce po sebi pogledam, joj da bi jaz sel z zensko.... Sigurno, ne bi imel erekcije. SIGURNO.

Hja , kaj pa veš- mogoče pa še ni prave srečal- kdo ve kaj se skriva za posti od Lilijane. Mogoče je pa prava fatalka ali pa celo fant. Mogoče celo mastno plačan- saj veš kaj pravijo nekateri tule gor [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 22:02:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Oprosti, a na severu so polžki (oprosti - kako izgledajo, si ne predstavljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), nova vrsta hišnih ljubljenčkov?

No? In tale post bom seveda ignoriral, potem se bo pa nasel spet kak uporabnik, ki mi bo ocital, da ne odgovarjam na vprasanja! A na tako bedno naj grem odgovarjat?! Mislm...

Zakaj so polžki zdaj bedni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 22:06:06)

Maricka, a ves da skori ne verjamem. To, da pogleda za kakim fantom, to opazim, ampak za zensko pa res se ni... konec koncev, pa samo ce po sebi pogledam, joj da bi jaz sel z zensko.... Sigurno, ne bi imel erekcije. SIGURNO. 

Izabelina -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 0:58:24)

večje vprašanje, kot zakaj nekatere dame samo berejo forum je zakaj nekateri komentirajo teme, ki so namenjene nosečnicam in mamam, ki so ravno rodile [sm=zmeden.gif]

na začetku je blo smešno, pol je postalo vedno bolj nadležno, zdej je pa prou odbijajoče... vidm, da nujno rabim mal pavze od tega RRja, da se tukile stvari umirijo pa znormalizirajo [sm=zmeden.gif]

Lukka -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 1:02:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

večje vprašanje, kot zakaj nekatere dame samo berejo forum je zakaj nekateri komentirajo teme, ki so namenjene nosečnicam in mamam, ki so ravno rodile [sm=zmeden.gif]

na začetku je blo smešno, pol je postalo vedno bolj nadležno, zdej je pa prou odbijajoče... vidm, da nujno rabim mal pavze od tega RRja, da se tukile stvari umirijo pa znormalizirajo [sm=zmeden.gif]

Prosim? Zakaj pa ne bi smel komentirat? Pismo, saj sem jaz tudi imel dojencico! Poskusam ji pomagat in svetovat, kar je v moji moci. V tem pa ne vidim nic slabega.

pipapopa -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 6:02:35)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ti si bil na tem, da si rodil? Ženske se tam pogovarjajo o špikanju, popadkih, dojenju,..potem paLukka prileti s pametnimi nasveti,ker smo bili itak vsi na tem[sm=smiley23.gif][sm=zz_help.gif][sm=zz_cold.gif][sm=zz_giggle.gif] Mater Lukka kako ti mora biti dolgčas[sm=smiley34.gif]

Lukka -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 6:17:00)

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ti si bil na tem, da si rodil? Ženske se tam pogovarjajo o špikanju, popadkih, dojenju,..potem paLukka prileti s pametnimi nasveti,ker smo bili itak vsi na tem[sm=smiley23.gif][sm=zz_help.gif][sm=zz_cold.gif][sm=zz_giggle.gif] Mater Lukka kako ti mora biti dolgčas[sm=smiley34.gif]

Vidis, kako si strokovno nepodkovana? Kako napises prej, preden preberes?

Sem pametoval o dojenju in popadkih?
NE. Dal sem nekaj nasvetov iz lastnih izkusenj, kako si vzeti cas zase in kako prebrodit prvo krizo, ko enostavno nimas casa pospravljat o hisi! 9reberi si, preden pametujes, velja? Najmanj, kar pricakujem je opravicilo, da me tukaj napadas!

pipapopa -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 6:25:02)

NE. Dal sem nekaj nasvetov iz lastnih izkusenj, kako si vzeti cas zase in kako prebrodit prvo krizo, ko enostavno nimas casa pospravljat o hisi! 9reberi si, preden pametujes, velja? Najmanj, kar pricakujem je opravicilo, da me tukaj napadas!

Kar čakaj na opravičilo,ja[sm=smiley36.gif] Res je, sem čisto iz drugega foha,ampak pazi to: sem MAMA in in imam več izkušenj kot ti in tvoj mož skupaj [sm=smiley2.gif]

pipapopa -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 6:26:34)

Še to: mogoče nisi napisal, da smo bili vsi na tem? Si bil na tem, da si rodil? Nisi. Torej ne moreš vedeti kako se počuti mamica polna hormonov, ki vstaja na 3 ure, doji,..

Lukka -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 6:34:17)

Še to: mogoče nisi napisal, da smo bili vsi na tem? Si bil na tem, da si rodil? Nisi. Torej ne moreš vedeti kako se počuti mamica polna hormonov, ki vstaja na 3 ure, doji,..

Bil sem na tem, da sem imel doma malo kricece bitje, ki je zgolj kakalo in jedlo in spalo in se drlo!!! Ne, nisem dojil in tega primata vam ne zelim vzeti! Menis, da sem brez izkusenj? Aha, imas jih samo ti. Seveda.

pipapopa -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 7:16:54)

Ne dramatiziraj in ne polagaj mi besed v usta[sm=smiley1.gif]

kalbo -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 8:15:30)

A hormonske poporodne težave si mel tud?[sm=zmeden.gif]

liliana -> RE: dame se skrivajo (23.1.2014 9:20:07)

Bila so nekoč že neka ugibanja, da naj bi bila moški.......tako da Lukka pazi, ko jaz tvojega dohtarja v roke dobim.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jamram namreč jaz ne prav dosti.......

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>