Lukka -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 21:20:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Nekje sem zasledila da Lukčev partner ne pusti da polžki daleč stran od njega lezejo - tako da ne vem, če se bodo tvoje spletke lahko realizirale. Mislim, da boš morala vzet v kompletu ali pa nič. [sm=smiley36.gif] V skrajni sili pa lahko sedeš k nama.[sm=jezicek.gif] A pa mi verjames, da me to vcasih ze prav zelo, zelo moti!? Res. Sicer bi bilo to za kako drugo temo, ker je ze kar precej resno vprasanje. Namrec jaz tamalo lepo v miru pustim, ce vidim, da se je sama lepo zaigrala. Zdaj recimo ima tisto plasticno kuhinjo in potem stalno tiste loncke prenasa, ampak lepo pustim, saj vem da s tem dela njena domislija. Moj pa v trenutku, ko se tamala zaigra in ko utihne, ze leze proti njej z vprasanji- a bos pila, priti po jabolko, daj pridi sem, a bos risala?!! Enostavno tisci v njo! In opazam, da jo ze prav zivcno dela, hahahahahahahahahaha. Pa stalno - lepo hodi, rokice umit, glej kako pacas, lepo jej, zakaj cmokas, zakaj brcas z nogami, lepo sedi! Hahahahahahaha, jaz pa mal pustim, da je bolj prosto po presernu....
|
|
|
|