petea -> RE: dame se skrivajo (22.1.2014 15:59:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Aaaaaaaaaaaa? A dobesedno si vzela!?? Dobesedno vzamem vse, kar je tako napisano, da se da razumeti kot dobeseden in dejanski zapis. IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Aaaaaaaaaaaa? A dobesedno si vzela!?? O sit, saj ne morem verjet! Pac sem napisal, da ne bi prenesel, da bi jaz sam z otrokom bil v tuji drzavi! Na takele gluposti pa res ne odgovarjam ves. To je kar nekaj. IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Pac sem napisal, da ne bi prenesel, da bi jaz sam z otrokom bil v tuji drzavi! Zdaj me pa res zanima, ali ne znaš brati ali ne razumeš prebranega? [sm=zmeden.gif] Saj nisem spraševala, ali bi bil ti sam z otrokom v tuji državi, ampak katera izmed naštetih držav je v (recimo) manj kot 100 km od južnega dela Norveške in jo lahko ti v varni družbi tvojega partnerja obiščeš v enem dopoldnevu, med tem, ko je punčka v varstvu pri babici, domači državi, ne da bi imel partner imel travme, ker je hčer več kot 20 km proč od nje. IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Na takele gluposti pa res ne odgovarjam ves. To je kar nekaj. Meni se ne zdi glupost. Sploh če primerjam s tem, kaj vse se tebi zdi dovolj pomembno, da povprašaš na RR. Ko pa naletim na nejasnosti ali nasprotujoče si izjave, ki mi vzbudijo pozornost, pa bi pač rada razjasnila, kje sem v razumevanju določenih izjav kaj zgrešila, ne razumela ali si napačno razlagala. Ali pa se kaj novega naučim. Me pač zanima - ali se je geografija Evrope v zadnjih letih tako spremenila ali jaz ne razumem oz. ne znam povezati tvojih izjav. No, bi pa tudi rada vedela odgovor, od kdaj je potrebno otroke umivati zjutraj - od rojstva alii od 2. leta naprej. Zanima me samo informativno, da vem, koliko let sem ga kot mama 'biksala'. Ker jaz pa - četudi je to verjetno po tvojem dojemanju še ena glupost - vseh nasvetov in mnenj pediatrov in partnerja ne sprejemam brezpogojno, ampak po svojem tehtnem premisleku. A kadar se motim, sem to na podlagi tehtnih argumentov tudi pripravljena priznati in spremeniti mnenje glede določenih zadev.
|
|
|
|