|
RE: Kako bi reagirale, če... 25.1.2014 20:50:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Moram priznati, da sem bila v začetku prav presenečena, kako ste nekatere žaljive in ne prenehate in ne prenehate. Saj ne rečem, da si prideš navzkriž v določeni debati ali v določenih temah. Samo, da pa človek samo lepo umirjeno pove svoje mnenje, nekatere pa čisto popenite in se spustite pod nivo. Pa tu ne mislim nase. Sama vem da sem ostra in večkrat namerno podrezam, da je debata malo bolj živa in se da kaj debatirati. Govorim o drugih na katere ene in iste stalno skačete. Prejle sem imela čas in sem malo posrfala nazaj po debatah, ko me še ni bilo. In glej ga zlomka, to se je dogajalo že prej. Ko ni bilo ne mene, ne Lukke in podobnih. Opazila sem, da je tale simpatična Stanislava delovala tule gor že prej, pa da z njo tudi niste bile pretirano prijazne. Ni čudno, da jo je za toliko časa uzela magla. Pa tudi več ostalih uporabnic, ki so meni osebno skozi komentarje čisto kul in bi z njimi zaradi njihovega zanimivega pogleda , prav rada kaj podebatirala ni od nikoder (npr. Poker face, Taddy 78,Raho, Gina, Pelin, Blaža, Bumerang, Tehnofil, Jančika,3jeMi,Primoza, Viv, Nika v službi... in podobni). Nasprotno pa ostaja železni repertoar enih in istih, ki se skozi leta očitno niso nič spremenile. Enako žaljive, enako smetljive na temah, enako dolgočasnih komentarjev. Od nekdaj sem imela občutek, da sem se kakšno stoletje prepozno rodila- tudi tule na tem forumu. Še vedno je nekaj takih , s katerimi je luštno debatirat npr. Lili, Frodo, Stanislava po ta novem, Nejcko in podobne- samo kaj ko ste pa ostale tako težke včasih. Da gre nekdo prav z namenom, da žali drugega uporabnika odpirat novo temo ( in to ni nič novega, glede na to, kaj sem prebrala za nazaj), na kateri se lahko izživlja določena raja nad enim samim uporabnikom Škoda res. Zanimivo pa mi je predvsem nekaj- ves čas obtožujete Lukko, češ, da ima veze , podporo in ne vem kaj vse pri administratorjih, adminih in ne vem kje vse še. Pa ravno taki uporabniki, ki se ne strinjajo z vami najprej odmaglijo s tule dol, ve ste pa še kar pripopane. A se kdaj zamislite nad tem? Se vam ne zdi čudno, kako da teh ljudi, ki jim že leta nazaj niste bili všeč, nekako ni več tule gor? In ne Lukka zato ni nič kriv. Ljudje smo pač različni. Z mano se še učitelji niso vsi strinjali, kaj šele en povprečen forum. Druge matematike ne more biti. Vsak najde svoj interes, ki gre včasih tudi na račun drugega - ampak that's life, povsod je tako, samo vprašanje je, ali znamo potegniti mejo zdravega heca - tako v dajanju kot v sprejemanju!. Tudi dobra debata bo šla preko roba, ker dobre ideje ne bodo vsem všeč - ali zato, ker ji ne sledijo, ker nimajo znanja, ali zato, ker jih spominjajo na mediokriteto v njihovem vsakdanjem živjenju. Lukka je očitno problematičen že sam po sebi in potrebuje pomoč, a si ne da prav nič reči. Lahko sklepam narobe, ker sem zasledila le malo, ampak tako se mi zdi. In prime za vsak malo kost, ki se mu jo vrže, ali pa slučajno pade. Meni ni zanimiv, in niti ne iščem stika z njim (v komunikaciji preko foruma), ga pa pustim pri miru.
|
|
|