|
RE: Kako bi reagirale, če... 25.1.2014 20:42:23
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* patrino...samo eno vprašanje....pa nisem na nobeni strani (tudi tebe rada berem ) , za dotičnega homoseksiča (nisem homofob, ampak težko najdeš njegov post, kjer tega ne da jasno in glasno vedeti) mi dol visi....ampak a se ti ne zdi, da globoko pretirava? v vsem? ja res je - samo meni niti ni to tako grozno- v bistvu mi je to hecno- tebi ne? da je popolnoma brez smisla za humor? da je občutljivejši od vsake nosečnice nabildane s hormoni? No tudi kakšno smešno na svoj račun zna pribiti in se zraven smejati, tako da se mi ne zdi čisto brez smisla za humor. Občutljiv je verjetno bolj kot marsikdo, ja, po svoje pa neverjetno veliko prenese, če potuhtaš kaj vse je moral tule gor že požreti, pa še vedno vztraja.Jaz bi že zdavnaj spakirala kufre. da je enostavno neprijeten za neko debato? Za kakšno gotovo in takrat osebno jaz ne visim na njej, če mi ni všeč. Kar za določene uporabnice, ki jim gre kao v iber na nerve ne moreš reči. Če si poštena in malo pokukaš, boš videla, da človek v velikih temah sploh ne sodeluje, ženske pa še vedno nakladajo in kleftrajo o njem . Če bi jim šel tako grozno v nos, ne vem zakaj si vsaj takrat ne oddahnejo in se ne menijo o njem, ko ga ni zraven? Pa zakaj sodelujejo v tistih debatah, ki jih odpre oz. sodeluje on? se ti ne zdi, da take reakcije izzove sam? Ja, večkrat butne ven kakšno lovsko, vendar sem skoraj sigurna , da ne z namenom, da bi potem skakale po njem in ga žalile, temveč zato, ker je pač malo naiven, hecen, neveden, ... tak, zdaj pa grem tu dol...ker me baš boli ves špeh okrog analne odprtine za eneka lukeca....
|