darhaha84
|
Dobro jutro Jupi, petek … Vendar bo jutri dež/sneg Smo mislili iti malo na vikend, če bi bil sonček, tako pa bomo kar doma. Jutri sva se z malim zmenila, da bova delala obleko za maškare (Peter Pan ali Aladin). Bo še v vrtcu premislil, kaj bo, ker bova šla popoldne po blago, da bova lahko v soboto šivala. Popoldne bova pa pekla torto gremo v nedeljo na praznovanje. Obljubila sem torto in upam, da mi jo uspe dokončat, ker mi je tok slabo ko voham hrano. Včeraj si je E.zaželel za večerjo palačinke z »metelo« beri Nutelo in ko sem jih delala sem mislila, da bom zraven bruhala. Midva bova domačim povedla 25.3., ko bomo praznovali E.roj. dan, ker imam pregled ravno 24.3.. V službi pa po NS. Joj, jaz še vedno ne vem kaj naj naredim – grem na AC in še hitri test qfPCR (ki je razultat po 3 dneh za T21,T18 ali T13) ali na BHR test (ki se opravlja že po 10 tednu - za trisomijo 21 (Downov sindrom), trisomijo 13, trisomijo 18, trisomije spolnih kromosomov, monosomijo X, genetski spol). Nekako se bolj nagibam na amnio, ker se mi zdi, da so rezultati bolj realni, vendar pa se mi zdi da je pozno, še posebej preden dobiš rezultate. Ali katera razmišla o teh testih - samoplačniško. Jaz nuhalni ne zaupam, ker je samo statistika. Grem pa samo zaradi podrobnega ultrazvoka in da dobimo lepe slikice. Anonimen – krči so zelo pogosti v nosečnosti. Meni je pomagal Donat in sprehodi. Itak imam že običajno ful probleme s prebavo, tako da je bil dvojni učinek Drugače pri nas nič novega – slabosti so še vedno prisotne (do meje da ne bruham ). Predvčerajšnjem sem celo bruhala in sem se že ob 10:00 počutila bolje. Drugače me pa slabi skozi cel dan. Pa nič mi ne paše jesti. Tisti trenutek, ko jem je bolje, vendar ko neham mi je spet slabo. Če pa preveč pojem mi je pa tud slabo – ne vem kaj naj Še dobro, da je še 8 mesecev in potem bo bolj luštno… Ne me obsojati, vendar meni nosečnost ni neko blaženo stanje, da bi uživala v tem. Potem, ko pa v roke dobimo darilo, je pa druga pesem. Vendar moramo vse to potrpeti, da pridemo do cilja. Jaz imam tudi pregled šele v 10 t – kar se mi zdi kar pozno. V prvo sem srček videla že v 7t.
|