maja 83
|
Anonimna, žal mi je, da se je tako končalo pri tebi :( Držim pesti, da bo naslednjič drugače!!! Tudi jaz bom šla kar na amniocentezo (sem šla že pri prvem otroku in bom zdaj spet šla) in bom nuhalno preskočila. Sicer nisem še toliko stara, da bi mi pripadala, tako da bo kar finančni zalogaj, lani je stala cca 600 € . Fora je v tem, da imam sestrično, par let mlajšo od mene, ki je hudo prizadeta - ne sedi sama, ne hodi, ne govori ... in vidim, kako je ta situacija težka za celo družino. In zakaj se ne bi čemu takemu izognili, če nam je znanost na voljo. Sicer me vsi niso štekali, zakaj amniocenteza ... sem se počutila, kot da mislijo, da hočem popolnega otroka. n sem vsakemu morala razlagat, da ni fora v tem, da hočem idealnega otroka. Še vseeno se lahko rodi gluh, slep, avtističen ... in bomo morali zanti živeti s tem. Ampak vse to se da. Če se pa rodi s hudimi prirojenimi napakami, da je celo življenje revček in ti z njim, je pa nekaj drugega. No, tako je moje mnenje. Lani sem šla k Pušenjaku. Res same pohvale. Pa nisem toliko navdušena nad moškimi ginekologi, ampak ta človek je čudovit. Priporočam vsekakor. Folna, ki jo jaz jemljem, je Femibion. Sem zadovoljna. Hm, meni pa tole s toploto niha, včasih me zebe, včasih mi je pa fuuuul vroče (drugače sem pa na splošno bolj zmrznjene sorte); pa ugotavljam, da se mi je prebava malo polenila, grem samo vsak drugi dan na wc po novem; lulat tut kar naprej hodim, to je pa to zaenkrat, nič špikanja v trebuhu, nič slabosti še. Hm, ne spomnim se več, koliko časa velja materinska šola in razgovor za epiduralno, bo treba malo pogooglat Bett, držim pesti, da bo čez 1 teden vse ok. Ma, so smotani teli ginekologi, vsa naročijo tko zgodi, da se še nič ne vidi, da potem vas je strah, da ni vse v redu
< Sporočilo je popravil maja 83 -- 19.2.2014 14:25:37 >
|