lila5 -> RE: Oktrobrke 2014 (18.9.2014 14:47:13)
|
Relativna, kdaj imaš pregled, da vidim, če se kaj odpiraš? [sm=smiley36.gif] Vem, obsedena sem s tem..pač bi rada, da se samo od sebe začne .... Ni nevarno zdaj za sprožit, itak imam 2 tedna do pdp, le fajn bi blo, če bi pršla odprta, da se ne mučim kot prvič, ko sem se ne vem koliko ur odpirala, da sem pršla do slabih 3cm, da so mi dali EA...no, do takrat sem bila že fuč! Jaaa, najbolj smešno bi blo, če ti voda odteče na predavanjih al pa nekje v trgovini , hihihi. Ma nimaš kaj, vsi vejo zakaj se gre ... Aja, matr ne vem zdej, možno, da so to beljakovine...vem samo, da moram ta teden piti ogromno vode in nič slanega ali slatkega..je kar težko se tega držat, ampak moram..mogoče se stanje izboljšla in mi ne bojo morali sprožit... Kar86, ja, dr.Merlo je drugače tudi direktor postojnske porodnišnice, če veš...Je sicer fajn , ampak imam pripombo [sm=smiley36.gif] , kot tudi mnoge pacijentke... Ker ima preveč pacijentk in preveč dela, zna biti tudi površen, pa tudi ne posveti se ti dost....na hitro te odpravi..par minutk, pa si že zunaj...In, če je kak porod s carskim rezom ali kake operacije, on kar steče v P, mi pa tam v čakalnici čakamo tudi po 5,6 ur... Tko, da ja, naj bi bil strokovnjak, ampak prehiter je za vse...se mi zdi, da se kdaj ne poglobi v stvar.... Ojoj, škoda da se ne bove srečale...no, mogoče bom jaz bolj pozna, pa ti malo pohitiš, pa je [sm=smiley1.gif] jaaa, blizu sem P..pa ti?
|
|
|
|