relativna -> RE: Oktrobrke 2014 (11.9.2014 22:16:10)
|
Zdravo vsem! Najprej čestitke za bibo, anonimna [sm=bravo.gif] Lepo se cartajte [sm=bravo.gif] Tadruga anonimna: držim pesti, da bo vse vredu [sm=smiley31.gif] Zaupaj zdravnikom, čeprav vem, da je ob vseh teh negativnih zgodbah težko ... ma še vedno so oni strokovnjaki na tem področju in ne bodo pustili, da bo karkoli narobe [sm=smiley31.gif] Meni se zdi, da se že vse nekaj pripravlja ... sicer je najbrž krivo tudi to, da zadnje čase čisto premalo počivam (parurno nakupovanje mi pač ne dela usluge [sm=smiley9.gif] ), ampak mislim, da tudi sicer ne bi bilo nič kaj drugače. Tako da me ves čas nekaj špika, boli, trebuh mi otrdi parkrat na dan, zgaga me peče ... ma ni da ni [sm=jezicek.gif] Tako da res že komaj čakam, da bo stanovanje skupaj spravljeno in lahko rodim [sm=jezicek.gif] Bibi pa očitno nič ne manjka, ker me redno brca, noge zabija malce v rebra, malce v pas ... Toliko o tem, da so potem manj aktivni, ker ni več prostora ... moja si ga enostavno naredi [sm=smiley36.gif] No, vsaj spim zaenkrat še vredu, morem potrkat. Aja, cunj mi še vedno ni uspelo oprati [sm=smiley9.gif] Pa me niti ne skrbi, sem mojega že dovolj zdresirala, da za prvo silo bi jih tudi on pripravil [sm=smiley36.gif] Lovilce barv bom pa res uporabila - že sedaj jih kdaj, tokrat bom pa nabasala boben z njimi, da bo zaziher [sm=jezicek.gif] No, uspela sem spiti tudi kakšno skodelico malinovega čaja ... bi si najraje kar zaploskala [sm=smiley36.gif] Mi nima slabega okusa, ampak žejna sem pa full po njem ... a ste ostale tudi? [sm=zmeden.gif] Glede britja ... če mi bo uspelo še enkrat obiskat kozmetičarko, bo to to [sm=jezicek.gif] Tam čez ene 10 dni bo čas za to [sm=jezicek.gif] Me pa zanima, če mora biti čisto gladko ali je pač kul, če so dlake dolge par mm? [sm=smiley9.gif] Verjamem, da je boljše, če si brez, ampak če mi bodo ravno začele poganjat, itak ne bojo imeli kaj za brit [sm=smiley36.gif] U ja, pa na CSD sem tudi uspela it. Dobila poklc listov. Sem mislila, da bo tega full manj. Še ne vem, kdaj se bom poglobila. Najraje bi kar mojemu porinila v roke, se dosti bolj spozna na te obrazce [sm=jezicek.gif] Vsaj očetovstvo že mava zrihtano, da nisva čisto brez [sm=smiley9.gif] Kapljice proti krčkom bom kupovala, če bo potrebno ... še vedno upam, da jih ne bom potrebovala [sm=smiley9.gif] Za kozmetiko najbolj svetujejo znamko Weleda ... tako da sem kupila njihovo trdo milo, ostalega pa tako naj ne bi potrebovale na začetku. Imam namen tukaj delat predvsem po filingu in kmečki logiki, ker so informacije čisto različne.
|
|
|
|