relativna
|
Mene je prav šokiralo, koliko imam vsega Glede na to, da res nisem nakupovala cotk in vseh teh stvari, sem pričakovala, da bo šlo vse v previjalno ... ma itak Sploh ne vem, kako je prišlo do tega Za kompletek za P bom imela pliš hlačke in jopico, spodaj bom dala bodi z dolgimi rokavi in potem pokrila z dekico. Če bo full mrzlo, razmišljam, da bi spodaj dala še kakšne hlačke s stopalkami. Ampak glede na to, da bo zunaj lih minutko, ne bom pretiravala s kombinezončkom. Pa itak upam na lep sončen dan Kamajuš, kako to, da se ti nove skrčijo v sušilcu? Meni se do sedaj ni še nič skrčilo, pa že več kot eno leto uporabljam samo sušilec, ker drugje nimam prostora. Tudi najina nova oblačila se nikoli niso skrčila ... Pri dudi pa nisem komplicirala ... če bo po moje, je itak ne bomo uporabljali Sem jo sicer za vsak slučaj kupila in tudi spakirala, ampak je še vedno v original zavitku. Če se bo slučajno izkazala potreba, jo bodo pa že v P prekuhale ... saj imajo najbrž kakšno džezvo za kavo Če bom pa videla, da brez nje ne bo šlo, se bom pa bolj poglobila, kako in kaj ... Flaško sem kupila Tommee Tippee, ker naj bi bil cucelj podoben bradavički in naj ne bi otroci imeli problema pri privajanju ... kako je v praksi, pa ne vem Itak sem kupila za vsak slučaj oz. če bi bilo po moje, bi mojega poslala ponjo, če bi bila kriza, pa se ni strinjal Temperatura ... jao, vem, da so nam povedali v šoli, tudi napisala sem si, ampak na pamet pa ne vem So nam pa rekli, da naj jih kar navadimo na tisto temperaturo, ki nam odgovarja ... Itak potem preveriš, da ga ne zebe oz. mu ni prevroče Drugače pa ja ... eni rokavi več kot imamo mi. Meni je tudi trebuh še zrastel ... pa si nisem mislila, da je to možno Sem še pred parimi tedni imela pod 100 cm, zdaj je pa že precej čez Glede na to, da imam čez 3 tedne rok, upam, da ne bo več pretirano zrastel
|