|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktrobrke 2014
25.3.2014 15:20:03   
aja1978
Pozdravljene!

Da se vam pridružim, tudi jaz imam rok 30.10 kot lollypop. Pričakujem pa prvega in imam probleme z občasnimi krvavitvami in sem vsak teden na pregledu. Upam, da bo vse ok.

Lp

(odgovor članu medvedka1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: Oktrobrke 2014
25.3.2014 15:43:31   
medvedka1
Vse bo vredu bos videla. ;) tudi sama poznam primer ko je dekle krvavelo prve tri mesece in je donosilo zdravega otroka. ;).da se sama dodam zase : nuhalno sem ze imela, pravijo da naj bi bilo ok. Tudi spol naj bi se ze videl, vendar bom raje pocakala na morfologijo da tam potrdijo ali ovrzejo te trditve. Hehe, Aja, in to bo moj prvi user posted image

(odgovor članu aja1978)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.3.2014 20:25:16   
NikaAnna
aja poskusi mislit pozitivno. Tudi sama imam te tezave in sem vsak teden na UZ, tako da te popolnoma razumem. Moj naslednji UZ je 2.4. in ze komaj cakam, ceprav sem imela zadnjega prejsnji cetrtek. Pozitivno naprej, drzi se user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu medvedka1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.3.2014 6:33:54   
Saša33
Punce lep pozdrav,

sem vas prebrala. Imam pa rok 26. 9. Upam, da me vzamete med oktoberke. Pri septemberkah so vse na FB.Meni pa to ne sede,

Drugače je to moja 3 nosečnost v 2 letih. Doma imam 10 mesečnika in 2 letnico. Torej je razlika med prvima 14 mesecev med 1 in 3 bo pa 2,5 leti. Je načtovano, je pa pestro.

Počutim se kar ok. Veliko mi je bilo slabo, zaspano, brez apetita. Me je takoj pobralo za 3 kg. Trebuh se mi malo pozna in me hlače že motijo.

Drugače pa sem na porodniškem, za kakšen mesec bom morala v službo. No upam, da za oba dobim vrtec v juliju, da bom vsaj malo zadihala.

Vsem želim, da se počutite ok.

Pa vam še kaj napišem.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.3.2014 10:25:36   
pik ipoki
hej hej!

ja dobrodošle vse nove (tudi, če boste pestvale kakšen dan prej)

mene kr ne obvestijo o novem odgovoru na email, pol pa nič ne vem, da se kaj dogaja tudi gor!!
pol pa pogledam od dolgčasa pa ne morem vsega prebrat!!

jaz komaj čakam jutrišnji pregled!! krvavitve so se hb ustavile (mogoče kakšna pikca ob naprezanju) res pa da SAMOOO ležim in obožujem svojega zlatega moža, ker dela vse moje delo, skrbi za otroke in kuha, pospravlja - ZLATI JE user posted image

se beremo!!

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.3.2014 10:33:36   
lila5
Saša, dobrodošla, saj jaz tudi včasih ne vem al spadam med oktobrke al septembrke, ker sm čisto na začetku oktobra...
Si pa pridna z otroci user posted image Na hitro tri, pa je user posted image Parček pa itak že imaš ane ....

Jaz sem v službi in pijem coca colo (si ne morem pomagat user posted image )

Kako ste drugače? Upam, da je vse ok pri vseh user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.3.2014 14:50:03   
Anonimen

dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
26.3.2014 15:04:45   
TaraN
Drage nosečke,

sem mamica dveh fantkov, drugače pa specializirana za Čustveno pripravo na porod in bi želela povabiti vse k pridružitvi skupini za pripravo: https://www.facebook.com/events/261112060725213/

Res je, da se na porodno bolečino ne moremo pripravljati vnaprej, lahko pa se pripravimo na to, kako jo bomo doživeli, kako jo bomo preusmerjali, se soočali s svojimi čustvi ... in na tak način posredno vplivali tudi na doživeto bolečino.

Pozdravček in čudovito nosečnost želim vsem mamicam! <3
Tara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.3.2014 19:27:59   
Tjash
Pozdravljene,
da se še jaz pridružim. Imam rok 10.10. in zaenkrat razen občasnih slabosti, ki se preneha če jem, ni večjih problemov, razen da sem se že zdaj v prvih še ne 3eh mesecih zredila za ene 3 kile (prej jih je blo 57kg) :)
Sicer sem že prebrala nekaj glede facebook skupine ampak nič ne najdem, če mi lahko katera pomaga, ker očitno sem malo spregledala kaj.
Lp

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.3.2014 20:18:30   
Bett
Saša33 dobra si. Jaz fizično ne vem, če bi zmogla 3 nosečnosti v manj kot treh letih. V bistvu bi me bilo kar malo strah, ker moja kolegica ima razliko 11 mesecov med hčerkama in je v dveh letih po porodih ostala brez vseh zob user posted image .

Sem pa imela danes nočne more. Se mi je sanjalo, da sem krvavela in da je pikico odplavilo user posted image . Bom tudi jaz mogla manj tu gor gledat, da me ne bojo take stvari preganjale ponoči.

Kaj ni še nič novih novic s pregledov nuhalne? Še malo, pa bomo lahko izvedele tudi spol naših pikic user posted image . Jaz imam občutek, da bo user posted image

Dobrodošle vse nove.

(odgovor članu Tjash)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.3.2014 20:47:10   
medvedka1
Jaz sem imela nuhalno. Vse je bilo super. Ko zaslisis bitje srcka pa je nekaj najlepsega ;) spol naj bi se videl in naj bi bila deklica. Bomo raje pocakali morfologijo da se prepricano :)

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.3.2014 20:47:38   
relativna
Najprej en user posted image vsem, upam, da dobro preživljate te mrzle dni user posted image

Jaz še vedno odštevam dneve do NS (samo še dvakrat grem spat user posted image ) in res upam, da bo vse kul.
Danes sem vstopila v 13. teden in morem reči, da slabost končno pojenja user posted image Upam, da se ne hvalim prehitro user posted image Zdaj čakam samo še, da se rešim te utrujenosti, ker me faks že orng preganja, meni se pa cele dneve spi.

A ima mogoče katera kakšen nasvet, kaj narediti glede teh hlač? Sicer imam vse z nizkim pasom, pa mi vseeno pritiskajo na trebuh, sploh če kaj pojem. Ne bi pa še rada kupila nosečniških, ker se bom najbrž v naslednjih tednih še precej zredila user posted image Tiste, ki nosite pajkice, si zdajle date spodi še žabe, ko je tako mrzlo?

Aja, pa športate kaj? Jaz sem na začetku nehala s treningi, ker mi je pobralo vso kondicijo, zdaj pa čutim spet malce več moči in razmišljam o kakšni jogi. A je katera hodila oz. že hodi? user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.3.2014 21:19:30   
Pikaloka
Joj moja nuhalna je se tkooo dalec...:( se dva dooolga tedna...uf...

Jaz imam hlace jaggins... Al kaj so ze... Hlace kot pajkice... Ker imam trebuscek kr napet... Vsak dan zjutraaj opazim razliko... Mogoce je vse v moji glavi user posted image ker vse hlace oblecem normalno... Razen moje najljubse pizame, ki me mal stiska...pa se manj kg imam kakor na zacetku...

Danes sem hotela sefu povedat, pa se nisva nikakor uskladila... Pa jutri :)
Kako boste povedale v sluzbi? Jaz mislim nest en likercek in povedat...me sprasujejo ze dve leti, kaj cakam... Evo nic , sm ze user posted image

Jaz tudi imam filing , da bo user posted image

Relativna, jaz sem tudi nehala s fitnesom... Ker mi je tako rekla ginekologinja- brezveze...v 5 tednu sem smucala bp... In en ginekolog mi je rekel, da bi lahko s fitnesom nadaljevala...Zdej sem pa tako zadihana zaradi 10 h stopnic...:(
Naslednji teden zacnem s pilatesom za nosecnice...ceprav me skrbi nuhalna... Mogoce pocakam se dva tedna...

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.3.2014 6:15:41   
Saša33
Dobro jutro,

pri nas je mladina že zgodaj vstala in imam čas kaj napisati.
No hvala, da sze me vzeli medse. Drugače sem stara 36, iz okolice Vrhnike.

Sama sem rezultate nuhalne dobila in so ok. pa tudi dete je bilo videti zelo aktivno.

šport: Pri meni je tako. Sem bila kar športnica preden sem prvič zanosila. Sem vse opustila in se zredila za 17 kg. Edino kar sem resnično vadila je bila vsak dan 1h joge, V drugo sem nazaj uvedla 3x tedensko po 40 min orbitreka. Sem gonila do 8 meseca in ni bilo nobene panike. Po 2 nosečnosti sem vedela, da bom kmalu zanosila. sem 3 mesece po porodu štartala nazaj z tekom in še vedno tečem 3x tedensko po pol ure. giDrugače pa pušenjak pravi, da ni problem športat, problem so padci med športom, pa potem slikanje, itd. Pazit je treba na počutje, veliko pit in to je to. Važno, da se dobro počutite. Meni zaenkrat še paše, ko mi ne bo, bom šla raje na orbitrek.

hlače: Pri meni se šele zdaj malo pozna. Zjutraj niti ne, zvečerd pa se mi zdi, da imam ogromen trebuh. Čez dan nosim pajkice. Nosečniških pa nočem še obleči, ker jih bom še pol leta lahko nosila in bom čakala dokler se da:) Na koncu si res sit teh nosečniških cunj.

relativna: meni so najbolj ustrezale hlače od CA, imajo sicer visok pas. Vse ostalo me je žulilo ko sem sedela. Res je da sem rodila bolj pozimi in me je lepo grelo. Sedaj pa raje nosim pajkice.

Služba: Sem šefu takoj po nuhalni povedala in se je kar smejal. To je moja 3 zaporedna nosečnos. Ampak kaj češ. Sem že stara koka in nimam kaj čakat.

pa pa

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.3.2014 8:25:33   
darhaha84
Dobro jutro,

Da se še jaz malo javim. Slabo mi je še vedno ful user posted image nič mi ne paše jesti user posted image Edino regrat z krompirjem ali jajcem oz. ko ga ne bo več kakšna solata. Ne vem kaj naj jem v službi, ker mi je po vsaki hrani tako slabo. Ko pa sem že zelo lačna mi je pa spet slabo. Ne vem kaj naj… upam da čimprej mine.
Drugače je pa pri nas kar pestro. Sine je imel dva dni nazaj 3. roj.dan (se je rodil ravno na materinski danuser posted image ). Tako, da bo prihajajoči vikend v znamenju praznovanja. user posted image
In pa še najpomembnejša info. – včeraj sem imela NS, za enkrat kaže vse ok. Rok so mi prestavili na 10.10. Otroček ima dve nogice s prstki, dve rokice s prstki, srček, možgane, ledvička… na svojem mestu user posted image Svetlina je bila 1,1 in rezultati skupaj s krvjo so bili odlični 1:13000 – tako mi je rekla. Mislim, da bo še en user posted image . Čeprav sem si v drugo bolj želela punčko ni panike, samo da bo zdravo. Sicer še nisem spraševala, vendar sem takoj ko sem videla user posted image začutila to. Isto je bilo pri sinu. Sin je tudi doma videl slikico in je takoj rekel, da je na slikici bratec user posted image Imam pa zaradi slabe izkušnje v prvi nosečnosti, kar strah pred veseljem prihoda novega člana. Upam, da čimprej mine in da se lahko začnem veseliti.
Oblačila – jaz sem kar bolj v pajkicah, kavbojkah in oblekicah. Se mi pa zdi, da se mi je trebušček začel poznati kakšen teden.
V službi bom povedala v ponedeljek, ko se šefija vrne z dopusta – upam, da ne bo prevelik šok takoj po dopustu.user posted image
Telovadba – prej sem skoraj vsak večer nekaj počela 2 x na teden aerobika, ostale dni sem pa tekla. Sedaj pa grem nekje 3 x na teden po 30 min teč, ker sem kar nekaj utrujena in mi več ne znese. Mi pa zelo sede ta tek. Tudi v prvo sem nekje do 5 mes.tekla, potem pa tako kot saša bolj bila na orbiteku nekje do 7 mes. – do takrat mi je sedel, potem so bili pa na vidiku samo sprehodi.
Uživajte in božajte svoje trebuščke in ne se preveč obremenjevati kaj se lahko zgodi. Je pa res kar veliko splavov, šele tako vidiš, ker drugače misliš, da gre vsaka nosečnost gladko mimo. Tako kot sem jaz imela v glavi, da se otroci rodijo zdravi in vse BP (če vsi testi in pregledi tako kažejo). Potem, ko je imel pa sin težave po rojstvu in sva bila na intenzivni v porodnišnici (sicer on samo 3 dni) in nato je moral se na operacijo v pediatrično in biti tam še 4 tedne na intenzivni, mene pa niso sprejeli in sem ostala v porodnišnici, da sem ga lahko obiskovala. Takrat vidiš koliko je malih nebogljenčkov v porodnišnici in na pediatriji in se vsak po svoje bori. To so res otroci borci.
Drugače pa pravim, samo dobre misli in vse bo OKuser posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.3.2014 8:53:07   
Anonimen

Jutro jaz v soboto bom 12 teden in še vedno mi je slabo do 10 teden mi je bilo slabo če nisem jela zdaj mi je slabo če jem tako da sem skos lačna in vedno neki jem banane,jabke,piškote,napolitanke itd.meni se je tudi začelo poznat.1.4 imam pregled pri mojem ginekologu 8.4 pa imam NS danes je bla prva noč ko nisem se zbudila jest user posted image ,tudi jaz že nosim pajkice ker drugo ne morem nosit me kar tišči.Tudi jaz sem imela grozne sanje in sem šla pogledat simbol sanje in čist neki druga pomeni.....tako da če kaj sanjate pejte pogledat simbol sanji.

(odgovor članu darhaha84)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
27.3.2014 9:09:44   
lila5
Jutro!

Darhaha, kaj pa je bilo narobe v prvi nosečnosti, da te je strah?

Ja, jaz sem tudi imela nuhalno že 20.3. in vse je ok...nas je preveč tu in potem si ne zapomnimo od vsake "poročilo" user posted image

Jaz sem v 13. tednu, grem v 14., pa se mi zdi, da se mi nč ne pozna...edino napihnjenost od prej...Pa pravijo, da se v drugi nosečnosti vse prej pozna user posted image
A se v 15., 16. tednu lahko vidi spol na pregledu pri G? Do kdaj pa se sploh razvijajo npr. spolni organi pri otroku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.3.2014 9:26:34   
relativna
No, pri meni je jutri dan D user posted image Tako da sem danes že sanjala, kako bo user posted image
Aja, pa na začetku nosečnosti sem imela res žive sanje ... Sem se zjutraj zbudila kot cota. Pa sem parkrat šla pogledat, kaj naj bi pomenile, potem sem pa raje nehala. So bile vse čisto negativno naravnane user posted image

Meni še vedno ni jasno user posted image A imate oblečene samo pajkice ali imate spodaj še žabe? Mogoče dvojne pajkice? user posted image Ne vem no, očitno sem zmrzljivček, pa še ti prehladi me letos non stop spremljajo, tako da si res še ne upam v pajkice. Novih cunj pa sploh nočem kupovat, ker imam res občutek, da se bom v naslednjem mesecu čisto napihnila user posted image

Jaz bi z veseljem še vedno hodila na treninge - če bi lahko user posted image Ampak mi je bilo res bedno, ker sem bila že po ogrevanju kaput in zrela za v posteljo. Pa sem raje opustila, ker se mi vseeno ni zdelo vredno. Sicer vsak dan dosti prehodim, ampak se mi zdi, da ni dovolj. Se pa full težko sama od sebe spravim, tako da hvala bogu, da morem na faks user posted image

Lila, nekje sem zasledila, da naj bi se spol videl že v 14. tednu, čeprav nekaterim ga že na NS povedo user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.3.2014 9:46:49   
buckolina
Živjo!

Sem nova na forumu, na kateremkoli forumu in sem nova tudi v nosečnosti :)
No, rok imam oktobra, kot ve, še vedno pa ne dojemam, da je vse zares user posted image
Povedala nisva še nikomur, saj se mi trebušček še ne pozna toliko. Namen imam povedat svojim staršem po nuhalni, torej enkrat konec aprila.
Želim vam lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 619
27.3.2014 9:52:28   
Bett
Glede določanja spola, sem jaz nekje prebrala, da se ga lahko določi od 12. tedna dalje. SEveda pa je še bolj zanesljivo na morfologiji. Pravijo, da če napovejo fantka, potem tisto skoraj zagotovo drži.
Naš taprvi je zelo skrival mednožje user posted image , vse do izvidov aminiocenteze, potem pa je nehal, ko smo tako ali tako izvedeli na izvidu user posted image .

Jaz sem v 11. tednu in zaenkrat so mi še vse hlače ok. samo v pajkicah, pa bi tudi mene zeblo. Ena dobra stvar nosečnosti preko poletja je, da ne bo treba kupovati nosečniških oblačil user posted image . Pajkice, tunike, oblekce pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 620
27.3.2014 10:03:11   
LjUBENICA
Ko ze ravno govorite o sportu pa imam se jaz eno vprasanje. A ima katera katera izkusnje s plezanjem v nosecnosti? Jaz sem zacela plezati pred enim letom in me je cisto zasvojilo, naredila sem tudi tecaj za pripravnika sportnega plezanja, zdaj pa je kar malo šok, ko imam ze tri mesece abstinenco :) Brskala sem po internetu in pri upostevanju dodatnih varnostnih ukrepov naj ne bi bilo problema, ampak vseeno ne vem. Mi pa gre na zivce da sem postala cisto zasedena. Ok, saj hodim na sprehode ampak ni to to :)

Neposredna povezava do sporočila: 621
27.3.2014 10:06:39   
peregrina
Dobro jutro punce!

Lepo, da ste se malo razpisale. Pri meni nič novega.

Me pa začenja malo skrbeti, saj sem od prejšnjega tedna spet shujšala. Se že bližam tisti številki, ko bom padla pod mejo normalne telesne teže. user posted image Pa sem v zadnjem tednu se res trudila, da jem normalne obroke, pa čim večkrat na dan. Jem tudi čokolado (ne ravno enormne količine, pa vendar ...).

Res ne vem kaj naj. En teden še počakam (in jem čim več in čim bolj kalorično), pol pa naženem paniko.

Pik ipoki ... kako je bilo na pregledu? Upam, da je vse vredu z user posted image .

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.3.2014 10:19:52   
pik ipoki
WWWIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse je uredu z mojo pikico!!! WIIIi nobene razlage ni zakaj je prišlo do krvavitev (obilnih) in vse kar moram je mal se mirkat, nič dvigovat in to je to!!!!

WIIIIIIII
se javim kaj kasnej!!

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 623
27.3.2014 10:23:36   
Pikaloka
Ljubenuca obozujem tvoj nik :))
Kdaj bo sezona lubenic????

Pusenjak bi ti rekel, da ne za plezanje zaradi nevarnosti padcev, tako kot je Saska napisala.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 624
27.3.2014 10:26:35   
Anonimen

Jaz pod pajkice imam še žabe ker sem tudi jaz zmrzjena user posted image .Glede kg mene so vagali na prvem pregledu v 7 teden oblečena in sem imela več kg ko pa zdaj ko sem 12 teden tako da zgleda da moja pikica vse poje user posted image kako naj bi se zredila če mi vse smrdi pa zelo malo pojem.

(odgovor članu peregrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?