darhaha84
|
Dobro jutro, Da se še jaz malo javim. Slabo mi je še vedno ful nič mi ne paše jesti Edino regrat z krompirjem ali jajcem oz. ko ga ne bo več kakšna solata. Ne vem kaj naj jem v službi, ker mi je po vsaki hrani tako slabo. Ko pa sem že zelo lačna mi je pa spet slabo. Ne vem kaj naj… upam da čimprej mine. Drugače je pa pri nas kar pestro. Sine je imel dva dni nazaj 3. roj.dan (se je rodil ravno na materinski dan ). Tako, da bo prihajajoči vikend v znamenju praznovanja. In pa še najpomembnejša info. – včeraj sem imela NS, za enkrat kaže vse ok. Rok so mi prestavili na 10.10. Otroček ima dve nogice s prstki, dve rokice s prstki, srček, možgane, ledvička… na svojem mestu Svetlina je bila 1,1 in rezultati skupaj s krvjo so bili odlični 1:13000 – tako mi je rekla. Mislim, da bo še en . Čeprav sem si v drugo bolj želela punčko ni panike, samo da bo zdravo. Sicer še nisem spraševala, vendar sem takoj ko sem videla začutila to. Isto je bilo pri sinu. Sin je tudi doma videl slikico in je takoj rekel, da je na slikici bratec Imam pa zaradi slabe izkušnje v prvi nosečnosti, kar strah pred veseljem prihoda novega člana. Upam, da čimprej mine in da se lahko začnem veseliti. Oblačila – jaz sem kar bolj v pajkicah, kavbojkah in oblekicah. Se mi pa zdi, da se mi je trebušček začel poznati kakšen teden. V službi bom povedala v ponedeljek, ko se šefija vrne z dopusta – upam, da ne bo prevelik šok takoj po dopustu. Telovadba – prej sem skoraj vsak večer nekaj počela 2 x na teden aerobika, ostale dni sem pa tekla. Sedaj pa grem nekje 3 x na teden po 30 min teč, ker sem kar nekaj utrujena in mi več ne znese. Mi pa zelo sede ta tek. Tudi v prvo sem nekje do 5 mes.tekla, potem pa tako kot saša bolj bila na orbiteku nekje do 7 mes. – do takrat mi je sedel, potem so bili pa na vidiku samo sprehodi. Uživajte in božajte svoje trebuščke in ne se preveč obremenjevati kaj se lahko zgodi. Je pa res kar veliko splavov, šele tako vidiš, ker drugače misliš, da gre vsaka nosečnost gladko mimo. Tako kot sem jaz imela v glavi, da se otroci rodijo zdravi in vse BP (če vsi testi in pregledi tako kažejo). Potem, ko je imel pa sin težave po rojstvu in sva bila na intenzivni v porodnišnici (sicer on samo 3 dni) in nato je moral se na operacijo v pediatrično in biti tam še 4 tedne na intenzivni, mene pa niso sprejeli in sem ostala v porodnišnici, da sem ga lahko obiskovala. Takrat vidiš koliko je malih nebogljenčkov v porodnišnici in na pediatriji in se vsak po svoje bori. To so res otroci borci. Drugače pa pravim, samo dobre misli in vse bo OK
|