|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
24.3.2014 13:18:59   
Bett
Joj punce, kr ne morem verjet koliko vas ima težave s krvavitvami. Jaz jih na srećo zaenkrat še nisem imela, mene bolj skrbi, ker nimam nobenih znakov. Zato še dobro, da imam tak poklic, da sem si danes na hitro prislonila uz, da sem se prepričala, da je pikica še na svojem mestu in da ji bije srček.
Držim pesti za vse, ki trepetate zaradi krvavitev ali zaradi slabih rezultatov nuhalne. Če gre naprej, je za to poskrbela narava. Ni prijetno, ampak tako je, da če so hude napake na plodu, potem pride do splava. Vse ima svoj razlog.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.3.2014 13:59:10   
Bell_
Hej punce kako ste?
Jooj držim pesti za vse tiste,ki imate težave!! Upam da se vse izteče kar se da pozitivno!!
Jaz sem danes dopolnila 12. teden in že nestrpno čakam četrtek, ko imam nuhalno:) Pri mojem G je tudi tako da sem imela v 8. tednu prvi pregled in sicer samo ultrazvok, potrditev nosečnosti, kjer je bilo vse ok, ampak tudi nisem še dobila materinske knjižice. Zdaj v četrtek imam nuhalno, naslednji teden v torek pa posvetovalnico- kar pomeni laboratorijske preizkave- moram priti zjutraj tešč in pa pogovor, tako da mislim, da bom m. knjižico dobila takrat. Drugače pa počutje vredu, slabo mi je edino če predolgo ne jem:) pa tudi zmatrana se mi zdi, da sem malenkost manj.

Še enkrat srečno vsem, ki ste v negotovosti in čestitke tistim z veselimi novičkami:)

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.3.2014 15:26:31   
lollypop
pozdravljene

no, jaz bi se vam pa tudi pridružila user posted image  

prvi pregled je za mano, vse bp, rok pa čisto na koncu... 30.10.

to je moja tretja nosečnost, doma že imamo dve navihanki 5,5 let in 2,5 leti tako da bo kar pestro user posted image  sv pa doma že povedala in so kar navdušeni, da bodo dobili še enega vnučka/vnučko

drugače pa mene tudi od vsega najbolj skrbi ravno to, da sploh nimam nobenih znakov.. razen joške imam ogromne user posted image  user posted image  no, moj nima nič proti user posted image

se vam pridružim še na FB.. verjetno po nuhalni user posted image

pa en objemček za vse s težavami, tiste ki ste nas zapustile pa čimprej nove pluske in srečno nosečnost

Carpe diem

(odgovor članu Bell_)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.3.2014 18:49:01   
relativna
Punce, vsem en velik user posted image Meni je prav grozno brat vse te zgodbe, sploh zdaj, ko so mi nosečniški hormoni dokončno ven udarili user posted image Prav komaj čakam petek in NS, da vidim, če je vse vredu. Zaenkrat nič ne krvavim, tudi nobenih bolečin nimam, edino slabo mi je še vedno. Ampak mi ni panike, samo da je pikica ok.
Sem pa nažicala mojega, da je nabavil AngelSounds, da bom lahko zdržala vse te "odmore" med pregledi user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.3.2014 8:37:58   
pik ipoki
hej punce!

Kje vas najdem na fb?

sicer pa zmano nič boljše user posted image upam na najboljše in da bo čim prej nehalo user posted image in da v četrtek spet vidim živahnega user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.3.2014 8:41:53   
Anonimen

Zakaj ste vse pobegnile na fb????Jaz sem se danes naročila na NS in so mi dali datum 8.4.Se še kateri pozna trebušček?meni še kar slabo.

Neposredna povezava do sporočila: 581
25.3.2014 9:28:49   
vesica
aj zsem pa včeraj imela kar močno bolečino v spodnjem predelu celotnem ne samo en jajčnik ampak kar celoten kot nekakšni krči na momente in danes tudi ko hodim malo čutim kako me boli - malo sem se ustrašila in vsako toliko pogledala na hlačke da ni mogoče še kakšnega izcedka zraven ampak ga hvala bogu ni . Upam da je to bolečina samo bolečina ker imam rahlo povečane jajčnike in je blaga oblika hiperce . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.3.2014 10:27:39   
Anonimen
Hola! user posted image
Se javljam po malo daljšem času. Sem mogla počakat, da je bil prvi pregled mimo. Pa včeraj sem imela še NS. Otroček se lepo razvija in raste. Domačim, sicer še vedno nisem povedala vesele novičke. Mogoče bom za 1. aprila user posted image
Drugače se ne počutim nekaj super. Sem v nedeljo zbolela. Malo vročine, bolečine v glavi in grlu. Pa se že počasi sestavljam nazaj user posted image

Nismo vse pobegnile na FB. Nas še kar nekaj sodeluje tukaj, kljub temu da smo tudi v FB skupini. Vas ne bomo kar tako zapustile. Jaz bom do konca nosečnosti z vami tudi tukaj user posted image
Mogoče so se nekatere za nekaj časa od tu umaknile, ker se tu veliko piše kako nekatere krvavite. Saj veste kako je to. Sploh tistim je verjetno težko, ko so bile že v podobnem položaju. Žal mi je za vse, ki imate krvavitve ali kakšne drugačne težave. Upam na čimbolj pozitivne novičke iz vaših strani in da nas kmalu razveselite z novico, da so se krvavitve in ostale težave končno ustavile in umirile.

PS: Kontaktna oseba za FB skupino se je javila whitti. Tako da se kar na njo obrnite.

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
25.3.2014 10:29:50   
lila5
Hej bejbe user posted image

Jaz sem v 13. tednu, pa se mi tudi veliko ne pozna...mogoče tko, kot , da bi se malo poredila , nič izrazitega....

Relativna, mene tudi mika AngelSounds....cena??? Kaj pa , če rabljenega vzamem? Ima katera izkušnje? Prav rada bi ga imela, ker ne vem zakaj zdaj toliko kompliciram...sem skoz napeta..bolj kot prvič!

Drugače pa držim pesti za vse vas, da bo vse v redu in, da pridemo skupaj do konca user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.3.2014 11:07:12   
ajčka
Pozdravljene!
Pa se še js malo javim... Včeraj sm bila na NS in z otročkom vse kaže super... user posted image mi je kar odleglo...
Angelsounds pa js uporabljam že kakšen teden in se res lepo sliši, čeprav sm misla, da se ne bo tako zgodaj... Ga pa imam iz tega razloga, da sm sama bolj mirna, ker imam za sabo eno neuspelo nosečnost... Nisem ga kupila, ker se mi je zdel predrag (okoli 70 eur), rabljenega nisem nikjer zasledila, sem si ga pa izposodila preko ene spletne strani za kakšen mesec ali dva, potem bom pa že tako brcike čutla...user posted image
Trebušček se mi pa vidi, vendar bolj v smislu napihnjenosti oz. tudi tako kot da sm se zredila... no sj malo sem se...user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.3.2014 11:23:15   
Pikaloka
Jaz sem Angle sound kupila na ebayu iz Kitajske za 15€ .. Je pa treba pocakat 3-4 tedne za dostavo...
Vceraj sem glih poslusala in se mi zdi kot da sem slisala, da se premika :)

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.3.2014 11:41:06   
relativna
Kako lepo je slišat takšne pozitivne novice user posted image

Meni se trebušček vedno bolj pozna, počasi razmišljam o kakšnih bolj ohlapnih hlačah user posted image Ali pa vsaj, da se vreme izboljša in bom lahko začela nosit oblekce user posted image

AngelSounds pa sva tudi midva naročila z ebaya. Glede na to, da je cena 3x nižja kot pa v Sloveniji, se pomoje full splača, pa čeprav je treba malce dlje čakat user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.3.2014 11:47:57   
Pikaloka
Aja glede trebuscka... Jaz sem v 12 tednu in imam obcutek, da se mi pozna... Sicer mi noben ni nic komentiral, ampak mislim, da bom sefu povedala....se pred nuhalno....ostalim pa po...

Pa ni tolko trebuscek kot to, da sem shujsala 3 kilce ( od bruhanja user posted image ) in da so mi joski zrasli za duplo... Pa se mi zdi , da je vse skupaj bolj ocitno... Ena kolegica pravi, da vidi trebuscek druge, da ne.... SE MALOOO pa se bo videlo tako kot je treba... Baje v cetrtem skoci venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
25.3.2014 12:05:54   
Anonimen

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9522557

ČE IMATE kakšno vprašanje vam odgovori v živo g.Stanko Pušenjak hitro na povezavo kliknite pa ga vprašate

(odgovor članu Pikaloka)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
25.3.2014 12:16:57   
lila5
Hvala za informacije user posted image

Kolk pa pride poštnina na ebayu? Mislim, da je angelsound fajn tudi proti koncu nosečnosti, saj še gibe komaj čutiš, ker je otrok že fajn velik :)
Jst bi ga po mojem mela skoz prižganega user posted image

Ste že nehale z jemanjem folne kisline? Jaz jih imam še enih par za popit, pa ne vem al jo spet kupit ali res kake druge vitaminčke...omego 3 bom zadnje 3 mesece pila....

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.3.2014 12:34:37   
relativna
Pikaloka, sem ti kr mal fauš za joške user posted image Meni so se takoj na začetku napihnile, ampak zdaj pa nikamor ne gre. Očitno mi ni usojeno user posted image

A drugače se redno tehtate? Jaz sem stopila na tehnico edino na pregledu user posted image Se mi zdi, da se bo itak takoj opazilo, ko se bom konkretno zredila.

Lila, poštnina je čisto odvisna od prodajalca. Najbolje, da razvrstiš izdelke od najcenejših do najdražjih po ceni + poštnini user posted image Ker eni imajo full poceni izdelek, pa potem nabijejo poštnino, drugi pa ravno obratno.

Jaz imam še za kakšen teden folne kisline, potem bom pa najbrž kar nehala s tabletami. Itak prihaja čas zelenjave in sadja user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.3.2014 12:42:38   
Anonimen

Jaz Folne sem samo 6 dni jemala in mi je bilo hudo slabo tako da sem jo nehala pa še ginekologa sem vprašala za mnenje glede folne in je reku da pač farmacija s tem ima več ko pa da bi jaz imela več tako da jo nadomeščam z hrano.Naše mame in stare mame niso nobene Folne jemale in smo zdrave

Neposredna povezava do sporočila: 592
25.3.2014 12:42:48   
lila5
Relativna, jaz imam tudi prave velikanke, prav vime user posted image user posted image
Vsi modrci me tiščijo...aja, hlače mi pa nobene niso že dolgo prav...sem obvezno v pajkicah...si moram kupit vsaj ene nosečniške hlače....

No, jaz bom tudi nehala s folno kislino...mogoče bom samo kak magnezij al pa kalcij..bomo vidli kaj še pravi G...
Joj, jaz komaj čakam oktober user posted image Samo, da bo vse ok...

Bo katera rodila v Po?

Neposredna povezava do sporočila: 593
25.3.2014 12:46:10   
Pikaloka
Relativna ja sej... Koncno jih imam tudi jaz :))

Pri meni je bilo cca 15€ s postnino.... Sem pa ful bolj mirna zdej ko lahko srcek poslusam...

Neposredna povezava do sporočila: 594
25.3.2014 12:46:12   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Pikaloka

Aja glede trebuscka... Jaz sem v 12 tednu in imam obcutek, da se mi pozna... Sicer mi noben ni nic komentiral, ampak mislim, da bom sefu povedala....se pred nuhalno....ostalim pa po...

Pa ni tolko trebuscek kot to, da sem shujsala 3 kilce ( od bruhanja user posted image ) in da so mi joski zrasli za duplo... Pa se mi zdi , da je vse skupaj bolj ocitno... Ena kolegica pravi, da vidi trebuscek druge, da ne.... SE MALOOO pa se bo videlo tako kot je treba... Baje v cetrtem skoci venuser posted image

Tudi jaz sem shujsala (ne toliko od bruhanja, čeprav je kar redno na sporedu, bolj od tega, da ne morem nič jesti). Povsod so odvečne kilce zginile, le na trebuhu in joških ostajajo - oz. se celo še množijo.

Že 14 dni nosim samo športni modrc, ker ostalih ne morem, ker me moti kost. In sem si kupila še enega, ampak premajhnega - ga sploh gor ne spravim. user posted image Ne vem kako mi je to uspelo.user posted image

Jaz se tehtam vsak teden, odkar sem ugotovila, da nenamerno hujšam. Pač toliko da imam težo pod kontrolo, da ne bi bilo kake panike. Me je gin.malo grdo pogledala, ko sem povedala, da sem shujšala.

Zdaj se dobesedno silim, da jem vsaj 5 obrokov na dan.
Velikokrat se mi zlušta kakšne hrane, pa si grem vsa vesela pripravit, a ko je treba dat v usta, se mi pa kar želodec obrne in letim na wc. Mi je že prav hudo. Sploh ne vem kaj naj še jem.

Vsak dan posebi si rečem ... pa naj mi bo slabo ... samo, da bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.3.2014 12:46:48   
lila5
relativna, je možno, da angelsound stane 20 dolarjev, to je okrog 15evrov in, da je poštnina brezplačna? Me ne bojo nasankali? user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.3.2014 12:57:56   
relativna
Lila, ja, mislim, da so eni tako poceni :) Jaz sem sicer malce dražje kupila, ker vedno gledam, da je top-rated seller (sem malce ziheraš), ampak moj pravi, da ni tako pomembno in da vedno pride user posted image

In zdaj ste me čisto spravile v obup s temi joški user posted image Me pa veseli, da nisem edina, ki jo hlače tiščijo. No, pa pajkice me tudi user posted image

Peregrina user posted image Jaz šele zdaj spet čutim lakoto, sem prav srečna. Prej sem itak non stop neki basala, samo da mi ne bi bilo slabo - pa ni ravno pomagalo. Mi pa še vedno nobena hrana ne diši, sploh kakšno meso mi je čisto odvratno, tako da sploh ne vem, kaj naj jem za kosila user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.3.2014 12:58:28   
Pikaloka
Peregrina se strinjam... Jaz v najslabsih dneh bruham 6-7x na dan... V boljsih 3x recimo...
Je pa tako, da bruham kislino, zato te slabosti lazje prenasam...Redko kdaj hrano..Jem pa 6 x na dan ( ogromno sadja in zelenjave) , ampak v zmernih kolicinah, ker mi prevec hrane obrne zelodec...
In ko berem slabe novice si vsakic mislim, da naj mi bo slabo vseh 9 mescev ce je treba, samo, da bo vse ok z otrokom...

Modrce sem pa jaz kupla v h&m in v c& a tiste brez kosti trikotne... Niso sportni... Jih toplo priporocam (9€ bombazni se mi zdi), ker so udobno in mehki...verjetno pa niso zakaksne res obdarjene...oz. je za probat...

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.3.2014 13:07:59   
lila5
relativna, nič ne bo...nimam ne vise, ne mastercarda ipd., hahahhahahahahah.

Se strinjam, tudi, če 9 mesecev traja slabost, samo naj bo vse z bebico ok!

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.3.2014 14:50:02   
medvedka1
Berem že nekaj časa to stran, in sedaj sem se tudi prijavila. :) Tudi jaz pričakujem v mesecu oktobru :)

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?