Passion -> RE: vgnezditvena krvavitev (29.1.2014 8:31:28)
|
Mlada mamika ravno vceraj sem mislila nate. Torej sem naredila vceraj test in na dalec ko sem ga pogledala ni bilo nic videt. In mi je bilo prav cudno, potem sem ga pogledala boljse in je bila tako rahla [sm=rozacrtici.gif] da se komaj vidi. Tako da ne vem, dokler ne vidim mocnejse bom malo v dvomih. [sm=smiley36.gif] sem te hotela vprasat ce je bila pri tebi tudi tako rahla? Baby check mi se nikoli ni risal crtic, niti po tem, ko je bil ze suh. First sign pa mi jo itak vedno narise ko se posusi, sem ga ze pogruntala falota [sm=smiley36.gif]. Vceraj sem naredila baby check, to je bilo 9 dni po tistem roza izcedku in krvi. Me pa prsi bolijo 4x bolj od takrat, BT imam se vedno 37,2. Kave ne pijem ze cel teden, vcasih sploh nimam apetita, pridejo dnevi, ko prelezim popoldne ker sem tako utrujena. Tako da bi mi bilo res cudno da se crtica ne bi potemnila v naslednjih dneh[sm=bravo.gif]. Danes je moj 30 dan ciklusa, [sm=hudicek1.gif] dobim ponavadi na 29-31 dni. Zaenkrat je ni in tudi mislim da je ne bo po vsem tem :)
|
|
|
|