Magg -> RE: vgnezditvena krvavitev (17.1.2014 20:14:40)
|
Kako bi potem mojo situacijo komentirala? Zadnjo menstruacijo sem imela 31.12. ki je trajala do 5.1. (6dni). Na internetu sem si zracunala kdaj mam ovulacijo, naj bi bila ze 11.1. Spolne odnose sem zato imela predvsem pred ovulacijo (5dni pred omenjeno), na dan ovulacije in pa dan zatem. (Torej vedno, da res ne zgresim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) Rdeckasto-rjav izcedek se mi je pojavil 10.1. in ga imam se vedno. (Prej ga nisem nikoli imela, tudi pred menstruacijo ne) S testi nosecnosti pa tako: neumnica sem si kupila First Sign (na katerem pise, da je zanesljiv ze po oploditvi) ze 9.1. in je pokazal rahlo crtico. (predvidevam, da je to pokazal le zaradi ovulacije) 14.1. sem naredila test CB, ki je pokazal rahel plus. Dva dni zatem, torej 16.1. mi je je FS pokazal 2 identicni crtici v zelo hitrem casu [sm=rozacrtici.gif] Sedaj pa se sprasujem, ali so ti testi oz. ta zadnji, ki mi je takoj pokazal [sm=rozacrtici.gif], to pokazal zaradi tega izcedka, ki se vedno traja???? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|