Lukka -> RE: Ni tako zabavno kot hujšanje ali asociacije, pa vendar... (9.1.2014 19:25:47)
|
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Tezka tema... Takole bom napisal. Vsak se odloca sam v takih situacijah. Moje osebno mnenje pa je, da ce bi zenski, ki donasa mojega (najinega) otroka svetovali tak potek dogodkov tega ne bi pustil. Sprejel bi polzka v kakrsnem koli stanju in s kakrsnimi koli posledicami. V kolikor bi slo za zivljenje matere, potem ne bi imel nobene besede, kar je tudi prav! Je pa to odlocitev vsake posebej in vsakega posebej. Menim pa, da je najbolj pomembno, da je otrok ljubljen. In ljubezen premaga vse, cetudi ubozcka, invalida, slepega, gluhega... seveda je za starse to bolece, vendar otrok, ki se tak rodi, takoj vstopi v ta svoj svet inz njim zivi. Naloga nas starsev pa je, da mu njegove drugacne potrebe zadovoljimo v maksimalni meri! Ko smo pred meseci imeli pregled za DS, sva dobila uradne podatke. Ni bilo ugotovljene moznosti. Ampak, cetudi bi bila, bi naju vprasali, ker sva pac samo midva tista, ki lahko o tem odlocava, bi jaz osebno rekel Ni pomembno. Moz bi sicer vse gledal bolj s strani stroke, vendar vem., da mi ne bi niti za trenutek oporekal. Ampak spostujem pa vse, tudi tiste, ki so bili iz takih in drugacnih okoliscin primorani v svoji stiski poseci po tem. Stiske so razlicne. Ce nekdo nima denarja, je lahko zanj taka stiska prav tako velika, kot na drugi strani pri nekom, kjer otroku ugotovijo mozno invalidnost, DS ali karkoli drugega.
|
|
|
|