RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 18:35:43)

in zakaj nisem jaz tega prj opazila'

[sm=zz_wub.gif][sm=zz_throwball.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_redcarded.png][sm=zz_dance.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_devil.png][sm=zz_furious.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_playfull.gif]

A LAHKO ŠE [sm=zz_wavespin.gif]

aknela123 -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.1.2014 19:24:08)

in je že en dan zatišje tukaj... mogoče bo pa jutri, ko pridem iz službe pe petnajst strani zapisanih...

liliana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.1.2014 19:39:29)

Živimo v času, ko smo ženske psihično in fizično izčrpane......tako da nimamo energije več niti za navaden obrekljivi čvek......[sm=zz_tongue.png][sm=zz_tongue.png]

kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 12:12:06)

O mater Kerensa, prideš po nevemkolkem času in uspeš na manj ko 10 straneh vesoljni RR dokazat, da obstaja še bolj tečna in nadležna stvar od nepotešene ženske, ki ga že dolgo ni fasala, to je občutljiv fant, ki ga že dolgo ni fasal :)
Dobrodošla nazaj, pa ne spet pobegnit. Pa ne zameri revežu, ga je zmedlo število postov pod tvojim imenom, pa se je počutil boljšega od tebe :)

Oceania -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 13:07:26)

Pozdravljeni vsi skupaj, po dolgem času sem pogledala sem in vidim da se dogaja reunion;) zanimivo.
Včasih je na RR forumu sodeloval en pilot ali jadralec ali kaj jaz vem kaj, pa me zanima če se kdo spomni njegovega nicka. 

Anonimen -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 13:10:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Oceania

Pozdravljeni vsi skupaj, po dolgem času sem pogledala sem in vidim da se dogaja reunion;) zanimivo.
Včasih je na RR forumu sodeloval en pilot ali jadralec ali kaj jaz vem kaj, pa me zanima če se kdo spomni njegovega nicka. 

Misliš na oh in sploh Colta? [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 13:14:33)

oh ja, moj prjatu Colt, ki ga nikakor ne morem odgnat z RR-ja, pa se ful trudim (patrino, kje si? press) [sm=smiley36.gif]

Oceania -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 13:21:56)

Ja točno. No vem zakaj se mi je eno moško ime na G motalo po glavi, ah emšo pa to, saj bo.

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 14:35:51)

Oceania,

Lahko da imas v spominu zacetek osebnega imena

Lukka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 15:15:56)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

O mater Kerensa, prideš po nevemkolkem času in uspeš na manj ko 10 straneh vesoljni RR dokazat, da obstaja še bolj tečna in nadležna stvar od nepotešene ženske, ki ga že dolgo ni fasala, to je občutljiv fant, ki ga že dolgo ni fasal :)
Dobrodošla nazaj, pa ne spet pobegnit. Pa ne zameri revežu, ga je zmedlo število postov pod tvojim imenom, pa se je počutil boljšega od tebe :)

Seveda ne dvomin, da si pisal in zalil mene, ampak naj te ne skrbi moje spolno zivljenje. Imam lepo urejeno in moza, ke redno poskrbi za mojo sprostitev!

zelda35 -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 15:44:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Seveda ne dvomin, da si pisal in zalil mene, ampak naj te ne skrbi moje spolno zivljenje. Imam lepo urejeno in moza, ke redno poskrbi za mojo sprostitev!

Ah daj Lukka...tak hitro pa tudi ne rabiš bit užaljen[sm=zmeden.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 22:37:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
pozabljaš da žganja ne pijem?

Mogoče ga prej nisi pila, ampak zdajle si ga pa zagotovo.

obstaja še bolj tečna in nadležna stvar od nepotešene ženske

Katero si imel to v mislih?

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (6.1.2014 23:29:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
pozabljaš da žganja ne pijem?

Mogoče ga prej nisi pila, ampak zdajle si ga pa zagotovo.

res je, hvala za kofe, dodatke čvek itd. [sm=jezicek.gif]

kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 7:23:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Marsikatero, nobene določene :)

kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 7:26:37)

Glede na tečnobo ni videt.

HuAnita -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 9:40:20)

A mislte, da bo pridirjala kmal nazaj? S fotoaparatom... ojoj... jaz se tako smejem, da mi solze dol tecejo... taxi poklice, fotoaparat vzame, pa gre tezit zenski pred blok v kafano! Hihihihiji. Pa kako je bla to naduvana! Hihihihihi.

Velike radosti malega človeka - kaj pa je narobe s tem? Ene pač veseli klepetanje s predsedniki žnj držav, trepljanje po ramenih slavnih manekenk, ona pač gre na kufe - in ji to nekaj pomeni....
Sori, Lukka, sem tudi med 'starimi', občano še berem, vključujem zelo malo, ampak tebi je uspelo, da si me pritegnil v tale čvek....
Tudi meni ne deluješ kot 'enotna' oseba, ampak kot glumac - naprej kao ne govoriš pravilno slovensko, potem pa gorenjščina, pa sleng.... pa tko, no.... Čuden tič (če ga sploh imaš?)

kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 9:54:53)

Največji hec je, da revež nabaše ravno na Kerenso [sm=smiley36.gif].

liliana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 10:01:02)

Ko se bo pa Lukka demonstrativno poslovil od RR pa ga boste po nekaj mesecih tako zeeeeloooo pogrešali kot Kerenso.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

In se bodo odpirale teme....."kakšen dolgčas je tle"...."koga pogrešate na RR".....in bo vsak drugi pogrešal Lukka......

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 10:10:58)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Ko se bo pa Lukka demonstrativno poslovil od RR pa ga boste po nekaj mesecih tako zeeeeloooo pogrešali kot Kerenso.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

In se bodo odpirale teme....."kakšen dolgčas je tle"...."koga pogrešate na RR".....in bo vsak drugi pogrešal Lukka......

bili živi pa videli [sm=smiley36.gif] sama pa khm khm, pogrešala? no ja... vedno bo prišel kak nov in iskal pozornost

Lukka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 10:21:59)

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

A mislte, da bo pridirjala kmal nazaj? S fotoaparatom... ojoj... jaz se tako smejem, da mi solze dol tecejo... taxi poklice, fotoaparat vzame, pa gre tezit zenski pred blok v kafano! Hihihihiji. Pa kako je bla to naduvana! Hihihihihi.

Velike radosti malega človeka - kaj pa je narobe s tem? Ene pač veseli klepetanje s predsedniki žnj držav, trepljanje po ramenih slavnih manekenk, ona pač gre na kufe - in ji to nekaj pomeni....
Sori, Lukka, sem tudi med 'starimi', občano še berem, vključujem zelo malo, ampak tebi je uspelo, da si me pritegnil v tale čvek....
Tudi meni ne deluješ kot 'enotna' oseba, ampak kot glumac - naprej kao ne govoriš pravilno slovensko, potem pa gorenjščina, pa sleng.... pa tko, no.... Čuden tič (če ga sploh imaš?)

Hahahahahahaha, sem kar enotna oseba ves, pa tudi ticka mam. Ne vem kaj te je zmotilo z mojim jezikom. Jasno, trudim se lepo govorit, pred tamalo govorim celo pravilno slovensko, da ne bi mojega slenga pobrala. Sicer sem pa Gornjec, ajga! Hahahahaha, malo pa vseeno ostane ves...

Kalbo, brez skrbi, sem potesen!

To, da me bo kdo kdaj pogresal. Hja, lepo je, ce te kdo pogresa... Ampak mislilm, da tukaj ne boste imeli krize, ce se kdo poslovi a ne?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2014 10:26:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 12:28:35)

Zelo pomembna informacija zame. Ker je bil? Levanko al desanko :)

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 12:29:39)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image]

HuAnita -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 14:43:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Ej, HuAnita, hello! [sm=bravo.gif]

[sm=smiley1.gif]

HuAnita -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 14:44:08)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_bounce.gif[/image]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>