RIJA* -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (7.1.2014 17:14:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Lukka A mislte, da bo pridirjala kmal nazaj? S fotoaparatom... ojoj... jaz se tako smejem, da mi solze dol tecejo... taxi poklice, fotoaparat vzame, pa gre tezit zenski pred blok v kafano! Hihihihiji. Pa kako je bla to naduvana! Hihihihihi. Velike radosti malega človeka - kaj pa je narobe s tem? Ene pač veseli klepetanje s predsedniki žnj držav, trepljanje po ramenih slavnih manekenk, ona pač gre na kufe - in ji to nekaj pomeni.... Sori, Lukka, sem tudi med ''starimi'', občano še berem, vključujem zelo malo, ampak tebi je uspelo, da si me pritegnil v tale čvek.... Tudi meni ne deluješ kot ''enotna'' oseba, ampak kot glumac - naprej kao ne govoriš pravilno slovensko, potem pa gorenjščina, pa sleng.... pa tko, no.... Čuden tič (če ga sploh imaš?) huanita, lukka je honorarec na RR, ker sicer res prideš 1 x mesečno in nimaš kaj za prebrati[sm=smiley36.gif] on vsaj naklofa nekaj postov... hudič je edino, da je s tem svojim potenciranjem seksa z moškimi, kar preveč patetičen in prozoren....noben, ki ga jaz poznam, tega ne obeša na takooooo veliki zvon...pa četudi živi v liberalni skandinaviji [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|