RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 22:39:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Postavljas me v nerodno situacijo s tem nepotrebnim pojasnjevanjem.

če je res tako nepomebno, zakaj načenjaš? pojej zdaj to kar si načela brez dodatnih pridig.

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 22:50:12)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
In to ni obkladanje- to je že dolgo znano in večkrat povedano dejstvo.

seveda moj dragi etalon. pojdi z drugim etalonom na pivo. pa teto sabo vzemta.

Vidis kako ti gre , ko se potrudis [sm=smiley32.gif]

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 22:58:23)

ti že veš.

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 23:00:56)

Kako zdaj (a da se ti ne bi pocutila uzaljeno) naj ti povem, da je besedna zveza "osamljeni etalon" vrhunska neumnost (ti menda kot po navadi spet imas neke svoje specificne in unikumne definicije pojmov)...
Sicer nic novega.

BTW: ta osamljeni etalon"

ja, osamljeni - ker je samo tvoj in ga noben ne vidi razen tebe.

[sm=zz_big_green.png]
Z drugimi etaloni pa na kavo hodis , da ne bi bili osamljeni. To je se za "Pristino" prehudo [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 23:01:27)

Cuj, da nisi ti tisto antropologijo v Pristini koncala? [sm=smiley4.gif]

you wish! [sm=smiley36.gif]

Ma ne ja, ti [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 23:13:12)

Postavljas me v nerodno situacijo s tem nepotrebnim pojasnjevanjem.

če je res tako nepomebno, zakaj načenjaš? pojej zdaj to kar si načela brez dodatnih pridig.

Brez pridig bom pojedla pojasnilo s cem se tvoj moz ukvarja v zivljenju [sm=smiley29.gif][sm=zz_big_green.png]

majaleco -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 23:33:25)

Frodo , pa kaj si pa ti misliš da edina ti imaš memorijo [sm=smiley36.gif]

majaleco -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 23:36:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Hmmm, Mateyka, kdo ve....

Nikoli se ne ve [sm=smiley1.gif]

RIJA* -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.3.2015 9:02:39)

. Vedeli bodo tudi tisti, ki te poznajo in ki so ti blizu.

no, tu pa se moram oglasiti [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

na rr je že tak, da o tebi največ vedo ravno tisti, ki te sploh ne poznajo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

saj si slišala...baba čula, baba rekla...mnogo toga[sm=smiley36.gif]

HHH -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.3.2015 10:50:14)

A pa mi to zagotovo vemo, da ima Frodo doktorat in Kerensa nima mature? Jaz vsaj za eno pošteno dvomim.

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.3.2015 11:40:46)

IZVIRNO SPOROČILO: majaleco
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
E, je*iga onda...

Potem pa vsaj kakšno bolj zanimivo govorico najdi. Moji pufi namreč niso zanimivost. [sm=smiley36.gif]

Dovolj si pisala in pises o sebi, da bi bilo potrebno upostevati govorice [sm=smiley2.gif]

Sicer pa tudi jaz že vem ker sem že dolgo na RR , sicer zdaj pod drugo ime, nekatere že vedo katera sem . Kerensa še vedno nisi maturirala ? To je že enih 9 let kako že jaz poznam zadevo :)

Frodo - sodeč po tem, kar ti napišeš, govorice fajn upoštevaš. V bistvu ti pa drugega ne preostane, ker imaš o dejanski reali premalo podatkov. Na nekaj se pač moraš opirati in izbiraš lahko med mojo preteklostjo ali pa med govoricami o meni. Izbira je tvoja. [sm=smiley36.gif]

Majaleco - krepko več od 9-ih let je preteklo od takrat, ko naj bi jaz maturirala v rednem roku. In lepo število let po tem rednem roku sem imela jaz še namen to maturo res narediti. Potem se je pa moje življenje spremenilo, tako, da mature ni več med mojimi načrti.

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.3.2015 11:41:32)

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

A pa mi to zagotovo vemo, da ima Frodo doktorat in Kerensa nima mature? Jaz vsaj za eno pošteno dvomim.

Zame je popolnoma ziher, da nimam mature.

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (5.3.2015 13:29:13)

Z drugimi etaloni pa na kavo hodis , da ne bi bili osamljeni. To je se za "Pristino" prehudo [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

seveda je prehudo - si pozabla, da se pogovarjas s nedoktorji? [sm=jezicek.gif]

Cuj, da nisi ti tisto antropologijo v Pristini koncala? [sm=smiley4.gif]

you wish! [sm=smiley36.gif]

Ma ne ja, ti [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png]

ma ne klaftraj - a zdaj bos pa ti tud zacela s patrinino "zavistjo dohtarjem"? komedija na kvadrat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brez pridig bom pojedla pojasnilo s cem se tvoj moz ukvarja v zivljenju [sm=smiley29.gif][sm=zz_big_green.png]

ja, kr zavij si tist oko od smajlija tja nekam, kjer ne sije sonce, da bos koncno potesena, ker ocitno moras kokodakat in namigovat kaj vse si slisala od tet. ne mores si pomagat - cencas o drugih okol, ko ena branjevka. potem tud "pojej" svoj info iz prve roke, ne da bi se pocutila "postavljena v neroden polozaj". in ne mi pametovat za koga je to vazno da ve - ocitno tebi je, ker redno omenjas mojga moza.

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 22:47:40)

IZVIRNO SPOROČILO: majaleco

Frodo , pa kaj si pa ti misliš da edina ti imaš memorijo [sm=smiley36.gif]

A se te je se kdo spomnil? [sm=smiley36.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 22:53:12)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

. Vedeli bodo tudi tisti, ki te poznajo in ki so ti blizu.

no, tu pa se moram oglasiti [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

na rr je že tak, da o tebi največ vedo ravno tisti, ki te sploh ne poznajo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

saj si slišala...baba čula, baba rekla...mnogo toga[sm=smiley36.gif]

In vedno bo tako, zato je pojasnjevanje nepotrebno.

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 22:53:45)

Vec njih pa dvomi za tebe. [sm=smiley2.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 23:00:03)

Frodo - sodeč po tem, kar ti napišeš, govorice fajn upoštevaš. V bistvu ti pa drugega ne preostane, ker imaš o dejanski reali premalo podatkov. Na nekaj se pač moraš opirati in izbiraš lahko med mojo preteklostjo ali pa med govoricami o meni. Izbira je tvoja. [sm=smiley36.gif]

Glavno, da ucinkuje. [sm=smiley4.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 23:00:52)

Zame je popolnoma ziher, da nimam mature.

Je popolnoma ziher, da je ne bos imela?

Sumim te, da na skrivaj hodis na instrukcije [sm=zz_biggrin.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (8.3.2015 23:31:59)

seveda je prehudo - si pozabla, da se pogovarjas s nedoktorji? [sm=jezicek.gif]

S tabo se mi ne more zgoditi, da pozabim, da si nedoktor. Zgodi pa se mi da pozabim, da imas kaj vec od osnovne - zuavedes me.[sm=zz_big_green.png]

ma ne klaftraj - a zdaj bos pa ti tud zacela s patrinino "zavistjo dohtarjem"? komedija na kvadrat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bolj inspirativna je komedija "osamljenega etalona" by mateyka (& Universiteti i Prishtinës - kvecjemu).... [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

ja, kr zavij si tist oko od smajlija tja nekam, kjer ne sije sonce, da bos koncno potesena, ker ocitno moras kokodakat in namigovat kaj vse si slisala od tet. ne mores si pomagat - cencas o drugih okol, ko ena branjevka.

Oh, ti si vtikas oko kjer ne sije sonce, da se potesis?? Cudna neka praksa - Svedska specialiteta? [sm=zz_biggrin.png]

potem tud "pojej" svoj info iz prve roke, ne da bi se pocutila "postavljena v neroden polozaj".

Zamisli, da sem ti povedala, da se govori, da samo enkrat letno seksas s svojim mozem izkljucno v misionarskem polozaju... a ti ko malo dete hitis pojasnjevat kolikokrat in v katerih pozah seksata ... potem se pa jezis, ce ti clovek rece, da ga postavljas v neprijeten polozaj ....
Pravzaprav , ce tebi ni neprijetno pisati..... Bomo prebrali.... saj smo ze marsikaj [sm=smiley4.gif]

in ne mi pametovat za koga je to vazno da ve - ocitno tebi je, ker redno omenjas mojga moza.

Hm... vse si pojasnila, ker je meni vazno da vem... Hvala ti! Zelo prijazno od tebe. [sm=smiley2.gif]

majaleco -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 12:50:15)

[sm=bravo.gif]

Frodo pa ti to voziš žejne čez vodo [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 13:58:19)

Patrino in stana, meni nekaj ni jasno: zakaj je ok, če je ženska gospodinja, če je pa doma Kerensa, pa ni ok? Kakšna je razlika? Saj obe skrbita za svoje otroke...

itak Kerensa ko pa nimam doktorata

Meni se zdi, da čist nič ne pomaga...

Mene pa najbolj zanima zdaj, kdo je ta teta iz ozadja, ki ve vse o vseh nas...
Enako.

Ne posmehujem se kerensini izobrazbi, temvec njeni lenosti. In ne, ni mi sestra, da bi jo spodbujala, je pa skoda vsakega, ki bi lahko, pa iz sebe nic ne naredi zaradi lenosti.

Tako sem te tudi sama razumela. Samo če zdaj nima želje delat maturo, zakaj bi jo morala, če je tako čisto srečna? Zadnjič sva se s prijateljico pogovarjali, ali bo končala diplomo ali ne. Ostala je z otroki doma, tudi kasneje namerava bit gospodinja in zdaj bi se morala še kar pomatrat, da skonča do konca vse skup, par izpitov in diploma... Komu na čast, če si ne želi, ne rabi, itd... Samo zato, ker je nekoč, ko je bilo vse še drugače, začela...

Dejte( če se že imate za Balkanke) se naučit uporabljat mehki in trdi Č. Točak in ne toćak!

Sicer sem slovenka ( ampak ker je tudi Slovenija na balkanu, smo v bistvu vsi balkanci, ampak ajde) in mi nikoli ni jasno, kdaj je mehki in kdaj trdi Č. Če se ti bo kdaj dalo, se priporočam za razlago, če obstajajo kaka pravila...

Patrino, meni se pa zdi, da je mateyka diplomirala točno tam, kjer je želela in da ni imela nikoli želje it dalje akademsko, saj obstaja milijon načinov, kako se učiš dalje in si vedno boljši in to je samo en od načinov. Zakaj imaš občutek, da si želi dr?

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 15:44:16)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne posmehujem se kerensini izobrazbi, temvec njeni lenosti. In ne, ni mi sestra, da bi jo spodbujala, je pa skoda vsakega, ki bi lahko, pa iz sebe nic ne naredi zaradi lenosti.

Tako sem te tudi sama razumela. Samo če zdaj nima želje delat maturo, zakaj bi jo morala, če je tako čisto srečna? Zadnjič sva se s prijateljico pogovarjali, ali bo končala diplomo ali ne. Ostala je z otroki doma, tudi kasneje namerava bit gospodinja in zdaj bi se morala še kar pomatrat, da skonča do konca vse skup, par izpitov in diploma... Komu na čast, če si ne želi, ne rabi, itd... Samo zato, ker je nekoč, ko je bilo vse še drugače, začela...

Kerensa nikoli ni rekla, da ji je matura, PF nekaj kar potrebuje. Pisala pa je, da tega sicer ne rabi ampak hoce, ker so to njene zivljenjske sanje. Izrazito burna reakcija pa zgolj prica, da pomirjenosti in zadiovolsjtva s sedanjim stanjem ni. Zmanjkuje vztrajnosti ne zelje in ne sanj.

Dejte( če se že imate za Balkanke) se naučit uporabljat mehki in trdi Č. Točak in ne toćak!

Sicer sem slovenka ( ampak ker je tudi Slovenija na balkanu, smo v bistvu vsi balkanci, ampak ajde) in mi nikoli ni jasno, kdaj je mehki in kdaj trdi Č. Če se ti bo kdaj dalo, se priporočam za razlago, če obstajajo kaka pravila...

Tu ni prave "balkanke" razen Kerense, vendar vseeno:

http://www.hrvatskijezik.eu/pravopis.php?br=1

http://www.moje-instrukcije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4196:ah-taj-pravopis-pravila-pisanja-glasova-d-i-&catid=67&Itemid=142

skuštrana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 15:49:03)

Ha, ha ronja, jaz imam dva hodajoca slovarja zraven sebe in tako resujem č in ć problem ;-). Drugace pa po posluhu.

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 15:57:18)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ha, ha ronja, jaz imam dva hodajoca slovarja zraven sebe in tako resujem č in ć problem ;-). Drugace pa po posluhu.

Zelo tezko je, ce razlike ne slisis. Tudi ce ne poznas niti enega pravila, tocno ves, da je narobe ko se izgovori nepravilno - ker to slisis [sm=zz_wavespin.gif]

ronja -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (10.3.2015 16:11:37)

Slišim jo, ko kdo drug reče, samo sama ne vem, kako bi morala napisat, ker takrat ne govorimo (pri govoru se ob to še niso spotaknili, verjetno ni take krize, ali pa se malo zakrije, ne vem). TUdi sicer imam največje probleme z besedami, ki so v slo. enake kot v hr/sr/bos. Drugačne besede si zapomnim, kadar so pa iste, pa ne vem - in potem se mi vedno režijo, kako se reče... in se reče isto:D.

Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 47 [48] 49   Naslednja stran >   >>