RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 15:24:30)

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
kaj kdo komu kaj in zakaj

A to pa dojameš, a? [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 17:09:35)

Totalno sem izgubila nit.
Imam pa samo 7. stopnjo (stari dobri faks), tako da dajte temu prilagoditi razlago, kaj kdo komu kaj in zakaj

treba je zadeti ravno pravo stopnjo izobrazbe, da še razumeš eno in razumeš tudi drugo ... težka bo, ti rečem [sm=smiley36.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 17:32:34)

... sometimes the most brilliant and intelligent minds do not shine in standardized tests because they do not have standardized minds...

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 17:40:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Zacetna radovedonost je zacela transformirati mateyka, s trditvijo, da ona pa ne zoka, ne gloda (to je njena uspesna zivljnjska filozofija), a vidis sedaj na kar nekaj threadih gloda in zoka [sm=smiley2.gif].

teatralna pa znaš bit. verjetno je to edini način, da opravičis svoja dejanja.... žokam pa ne, samo tebi odgovarjam, ko se vztrajno posmehuješ nižji kerensini izobrazbi in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več.
je pa res, da se zdaj na splošno hecam na račun dohtarjev (na RR), ki sta jih s patrino jih tako primerno visoko dvignile nad ostalo rajo, da je že zabavno. in nisem edina, ki se zdaj heca na račun dohtarjev. en lep kupček jih je. [sm=smiley1.gif] dobr vic si dala na RR, zgleda. [sm=smiley36.gif]

Potem se je vmesala se skrita teta iz ozadja in malo meni razkrivala kaj dela mateykin moz...

fantastično! mata hari! hollywoodski scenarij mutira v santa barbaro! [img]http://www.pasoti.co.uk/talk/images/smilies/smiley_laughing.gif[/img]
meni noben ne govori kdo kaj dela in RR-jevcev - kje se lahko prijavim? jaz bi tudi, da mi teta iz ozadja kaj napiše. [sm=smiley1.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 17:42:12)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Zacetna radovedonost je zacela transformirati mateyka, s trditvijo, da ona pa ne zoka, ne gloda (to je njena uspesna zivljnjska filozofija), a vidis sedaj na kar nekaj threadih gloda in zoka [sm=smiley2.gif].

teatralna pa znaš bit. verjetno je to edini način, da opravičis svoja dejanja.... žokam pa ne, samo tebi odgovarjam, ko se vztrajno posmehuješ nižji kerensini izobrazbi in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več.
je pa res, da se zdaj na splošno hecam na račun dohtarjev (na RR), ki sta jih s patrino jih tako primerno visoko dvignile nad ostalo rajo, da je že zabavno. in nisem edina, ki se zdaj heca na račun dohtarjev. en lep kupček jih je. [sm=smiley1.gif] dobr vic si dala na RR, zgleda. [sm=smiley36.gif]

Potem se je vmesala se skrita teta iz ozadja in malo meni razkrivala kaj dela mateykin moz...

fantastično! mata hari! hollywoodski scenarij mutira v santa barbaro! [img]http://www.pasoti.co.uk/talk/images/smilies/smiley_laughing.gif[/img]
meni noben ne govori kdo kaj dela in RR-jevcev - kje se lahko prijavim? jaz bi tudi, da mi teta iz ozadja kaj napiše. [sm=smiley1.gif]

Edina teta iz ozadja, za katero vem, sem jaz, tako, da... veš, kje me najdeš. [sm=jezicek.gif]

Zdaj samo še ugotovi, kako sem jaz našla tvojega moža. Ker tega pa še jaz ne vem. [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:38:27)

Jaz grem na fuzbal LJ/MB na Stožice, tako, da prosim, da ste tačas pridne... lepo se popljuvajte, jaz pridem pa pozno zvečer, ko me spustijo s stadiona [sm=jezicek.gif, pogledat, kaj si bo tačas kdo novega izmislil o meni.

Papa.

Stanislava_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:38:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Globoko akademsko razprave čefurke in doktorce, oboje v poševnem tisku. Poudarek je na globoko.

Stanislava, presenečaš me kako kratek in obenem bogat, slikovit, točen in duhovit opis si podala. on point, moj poklon [img]http://yoursmiles.org/msmile/music/m0834.gif[/img]

a si ziher, da nimaš doktorata? [sm=smiley36.gif]

100% in enako 99%, da ga nikoli ne bom. Leži mi sinteza, od vedno. Dolgovezenje le, če je nujno potrebno. Nuja tudi pomeni 1%, ki manjka do 100.

Stanislava_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:39:55)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Imam pa samo 7. stopnjo (stari dobri faks), tako da dajte temu prilagoditi razlago, kaj kdo komu kaj in zakaj

treba je zadeti ravno pravo stopnjo izobrazbe, da še razumeš eno in razumeš tudi drugo ... težka bo, ti rečem [sm=smiley36.gif]

HuAnita, vsaj na obnovitveni tečaj bo potrebno iti prej. Ali uporabiti plonk ceglc.

liliana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:53:01)

Mene pa najbolj zanima zdaj, kdo je ta teta iz ozadja, ki ve vse o vseh nas....[sm=zmeden.gif]

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:54:28)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Mene pa najbolj zanima zdaj, kdo je ta teta iz ozadja, ki ve vse o vseh nas....[sm=zmeden.gif]

mogoče pa le o Kerensi ve vse [sm=smiley36.gif]

je pa zanimivo ja, da je nekje neka teta na zs-jih

Stanislava_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:55:53)

Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno [sm=smiley36.gif], v virtuali želje nimajo meja.

liliana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:56:51)

mogoče pa le o Kerensi ve vse [sm=smiley36.gif]

je pa zanimivo ja, da je nekje neka teta na zs-jih

A na zsjih......? Da ni slučajno kak stric.....?

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 18:58:46)

mensezdi, da je bilo napisano za zs... nisem več 100%, ne grem nazaj iskat

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 19:00:55)

moja napaka... ne najdem, da je bilo na zs... sem prehitro zaključila, da se to na tak način dogaja [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 19:05:32)

Jaz mislim, da so nas te tete in strici iz ozadja ali ospredaja, kjerkoli že so, želeli samo zhebati......oz. lepo po slovensko, malo zmesti.....

Stanislava_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 19:11:11)

Jaz mislim, da so nas te tete in strici iz ozadja ali ospredaja, kjerkoli že so, želeli samo zhebati......oz. lepo po slovensko, malo zmesti.....

Seveda, vržeš kost in ribe bodo zaplavale [sm=smiley36.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:01:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

E, je*iga onda...

Potem pa vsaj kakšno bolj zanimivo govorico najdi. Moji pufi namreč niso zanimivost. [sm=smiley36.gif]

Dovolj si pisala in pises o sebi, da bi bilo potrebno upostevati govorice [sm=smiley2.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:04:12)

Ne more dat to ona na ZS, če pa hoče doseči efekt, da bi mene osramotila.

Vi pa tut nič ne kapirate, no. [sm=jezicek.gif]

Jasno, da ne kapirajo saj pises, da ti ZS-ji ne delajo, a po tistem (vsaj za maturo po zahtevnosti) "pljuvanju v kaslc" vec kot ucinkovito opravljas posel osramocevanja tebe same [sm=smiley2.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:07:32)

Balkanci imamo za to izraz glup ko toćak. [sm=jezicek.gif]

Ides.. glup ko toĆak [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

Definitivno "balkansko", obsedeno "balkansko". [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:08:01)

Tiho bodi in beri, ne kvari "stimung" [sm=zz_biggrin.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:10:15)

Ma stopnja izobrazbe je nepomembna - vec izobrazbe imas bolj si glup ko toĆak - prava je naravna intelgenca in nefomalna izobrazba, posebej pri doktorjih se to opazi. [sm=zz_big_green.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:10:40)

... sometimes the most brilliant and intelligent minds do not shine in standardized tests because they do not have standardized minds...

na kaj so te pa testirali? [sm=zz_biggrin.png]

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:25:56)

mene tudi ...

[sm=zz_eek2.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:29:05)

teatralna pa znaš bit. verjetno je to edini način, da opravičis svoja dejanja....

Ce se ti po vseh teh postih zdi, da imam tudi minimalno potrebo nekomu se opravicevati zaradi mojih "dejanj" imas precejsno tezavo.

žokam pa ne, samo tebi odgovarjam, ko se vztrajno posmehuješ nižji kerensini izobrazbi

Ne posmehujem se kerensini izobrazbi, temvec njeni lenosti. In ne, ni mi sestra, da bi jo spodbujala, je pa skoda vsakega, ki bi lahko, pa iz sebe nic ne naredi zaradi lenosti. Edini motiv na katerega lahko cloveka kot je kerensa "prisilis", da nekaj naredi je trma. Samo tebe boli ona stvar pa saj ti nic ni.

in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več.

Gospa sodnica in moralni etalon s pridobljenimi pravicami, da bo koga okregala [sm=smiley29.gif] In zdaj bo patrino v nezavest, jaz pa v komo, ker bo mateyka naredila red. zate bi bilo fajn , da gres na en sprehod, da se zbistris. [sm=smiley2.gif]

Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. Samo pravljice za otroke imajo tako dobro - slabo zastavljenost. ze mladostniki naj bi bili dalec bolj dojemljivi.

In meni se tako zdi. Pravzaprav nekaj takega: "vecni student, ki nenehno nejkaj vpisuje ker mu drzava placuje". Ti bos pa vedela koliko je v tem resnice.
Ce ni res, tete ne rabis; ce je res - ne bos kradla drugim resurse [sm=zz_big_green.png]

Frodo Bisagin -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.3.2015 21:30:35)

Edina teta iz ozadja, za katero vem, sem jaz, tako, da... veš, kje me najdeš. [sm=jezicek.gif]

Ti v ozadju? Se na sliki na pravnem faxu med bruci nisi zdrzala v ozadju [sm=zz_biggrin.png]

Zdaj samo še ugotovi, kako sem jaz našla tvojega moža. Ker tega pa še jaz ne vem. [sm=jezicek.gif]
[sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png]

Te presneeca, da ne ves ? [sm=smiley4.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>