Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:32:44
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno , v virtuali želje nimajo meja. Stanislava, ta teta te je precej vznemirila
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:39:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ce se ti po vseh teh postih zdi, da imam tudi minimalno potrebo nekomu se opravicevati zaradi mojih "dejanj" imas precejsno tezavo. niti ne, ti si v manjšini. razen če si ti osamljeni etalon na RR?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:42:49
|
|
|
|
mateyka
|
in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več. Gospa sodnica in moralni etalon s pridobljenimi pravicami, da bo koga okregala In zdaj bo patrino v nezavest, jaz pa v komo, ker bo mateyka naredila red. zate bi bilo fajn , da gres na en sprehod, da se zbistris. aha, in ti, ko se spraviš sodit kerensino lenobo in ji najedat, si kaj bolj upravičena njo "okregavat"? in mi v nezavest in jaz v komo, ker bo frodo odtrmila kerenso. zate bi bilo fajn, da greš na en sprehod, da se zbistriš.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.3.2015 21:43:08 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:45:37
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. vsaj z ovco, luliko ali revico te ne obkladam. bonus zate, da nisem patrino
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:49:39
|
|
|
|
skuštrana
|
Dejte( če se že imate za Balkanke) se naučit uporabljat mehki in trdi Č. Točak in ne toćak!
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:53:51
|
|
|
|
majaleco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa E, je*iga onda... Potem pa vsaj kakšno bolj zanimivo govorico najdi. Moji pufi namreč niso zanimivost. Dovolj si pisala in pises o sebi, da bi bilo potrebno upostevati govorice Sicer pa tudi jaz že vem ker sem že dolgo na RR , sicer zdaj pod drugo ime, nekatere že vedo katera sem . Kerensa še vedno nisi maturirala ? To je že enih 9 let kako že jaz poznam zadevo :)
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:54:45
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin In meni se tako zdi. Pravzaprav nekaj takega: "vecni student, ki nenehno nejkaj vpisuje ker mu drzava placuje". Ti bos pa vedela koliko je v tem resnice. Ce ni res, tete ne rabis; ce je res - ne bos kradla drugim resurse jaz vem, tete pa ne poznam. lahko rečem, da tud teta mene ne. pa nič ne skrivam v bistvu. če te res zanima, ko že načenjaš z "kaj je rekla"; večni šudent ni, ker študira samo dve leti (prej je delal) in študira 3 jezike, kar ziher ne bo v štirih letih končal. zdej a je zato večni šudent? men se ne zdi. država mu pa nič ne plačuje, ker tukaj vsak vzame kredit za študij (in ga tudi vrne, ko neha študirat). tukaj je to zelo pogosta praksa. sicer ne vem koga poslušaš, samo se mi zdi, da ti kokice prodaja...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 21:59:44
|
|
|
|
majaleco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno , v virtuali želje nimajo meja. Draga Stanislava v tem ziher ne bi bila prepričana :)
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:00:07
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. vsaj z ovco, luliko ali revico te ne obkladam. bonus zate, da nisem patrino Nihče tega tebi ni rekel draga Mateyka. Tebi sem lepo v " obraz" napisala, da si en nesrečen zavisten človek, ker pač nisi prilezla do tam do koder sežejo tvoji lušti. In to ni obkladanje- to je že dolgo znano in večkrat povedano dejstvo. To je to. . Tu ti žal ne more nihče pomagati.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:02:16
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. vsaj z ovco, luliko ali revico te ne obkladam. bonus zate, da nisem patrino Nihče tega tebi ni rekel draga Mateyka. Tebi sem lepo v " obraz" napisala, da si en nesrečen zavisten človek, ker pač nisi prilezla do tam do koder sežejo tvoji lušti. In to ni obkladanje- to je že dolgo znano in večkrat povedano dejstvo. To je to. . Tu ti žal ne more nihče pomagati. Tebi tudi ne
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:05:05
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ce se ti po vseh teh postih zdi, da imam tudi minimalno potrebo nekomu se opravicevati zaradi mojih "dejanj" imas precejsno tezavo. niti ne, ti si v manjšini. razen če si ti osamljeni etalon na RR? Kako zdaj (a da se ti ne bi pocutila uzaljeno) naj ti povem, da je besedna zveza "osamljeni etalon" vrhunska neumnost (ti menda kot po navadi spet imas neke svoje specificne in unikumne definicije pojmov)... Sicer nic novega. BTW: ta osamljeni etalon"
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:06:53
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majaleco IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno , v virtuali želje nimajo meja. Draga Stanislava v tem ziher ne bi bila prepričana :) Si prišla na pomoč ?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:09:42
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več. Gospa sodnica in moralni etalon s pridobljenimi pravicami, da bo koga okregala In zdaj bo patrino v nezavest, jaz pa v komo, ker bo mateyka naredila red. zate bi bilo fajn , da gres na en sprehod, da se zbistris. aha, in ti, ko se spraviš sodit kerensino lenobo in ji najedat, si kaj bolj upravičena njo "okregavat"? in mi v nezavest in jaz v komo, ker bo frodo odtrmila kerenso. zate bi bilo fajn, da greš na en sprehod, da se zbistriš. ma jasno, na dugem forumu reazlagam kako sem okregala kereso ker je lena. Cuj, da nisi ti tisto antropologijo v Pristini koncala?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:10:19
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. vsaj z ovco, luliko ali revico te ne obkladam. bonus zate, da nisem patrino Ah, taksno naivnost si pa ti ne privoscis.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:11:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino In to ni obkladanje- to je že dolgo znano in večkrat povedano dejstvo. seveda moj dragi etalon. pojdi z drugim etalonom na pivo. pa teto sabo vzemta.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:12:01
|
|
|
|
majaleco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: majaleco IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno , v virtuali želje nimajo meja. Draga Stanislava v tem ziher ne bi bila prepričana :) Si prišla na pomoč ? Ziher :)
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:12:17
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Dejte( če se že imate za Balkanke) se naučit uporabljat mehki in trdi Č. Točak in ne toćak! To se Kerensa hvali, da je balkanka in prostestira, ce ji poves, da prava balknaka ne bo napisala fuČka, ali toĆak.... Morda bo tebi verjela.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2015 22:14:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:14:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Kako zdaj (a da se ti ne bi pocutila uzaljeno) naj ti povem, da je besedna zveza "osamljeni etalon" vrhunska neumnost (ti menda kot po navadi spet imas neke svoje specificne in unikumne definicije pojmov)... Sicer nic novega. BTW: ta osamljeni etalon" ja, osamljeni - ker je samo tvoj in ga noben ne vidi razen tebe.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:16:13
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Cuj, da nisi ti tisto antropologijo v Pristini koncala? you wish!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:16:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majaleco IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: majaleco IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ja, seveda, teta, ki je wanna be teta iz ozadja. Doktorati, ki so wanna be doktorati. Dodajajte poljubno , v virtuali želje nimajo meja. Draga Stanislava v tem ziher ne bi bila prepričana :) Si prišla na pomoč ? Tako hudo da je. Ziher :)
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:19:34
|
|
|
|
mateyka
|
mogoče je pa majaleco ta misteriozna "teta"? se je zdaj pojavila in pravi da je stara uporabnica, da vse pozna..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2015 22:21:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:27:05
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin In meni se tako zdi. Pravzaprav nekaj takega: "vecni student, ki nenehno nejkaj vpisuje ker mu drzava placuje". Ti bos pa vedela koliko je v tem resnice. Ce ni res, tete ne rabis; ce je res - ne bos kradla drugim resurse jaz vem, tete pa ne poznam. lahko rečem, da tud teta mene ne. pa nič ne skrivam v bistvu. če te res zanima, ko že načenjaš z "kaj je rekla"; večni šudent ni, ker študira samo dve leti (prej je delal) in študira 3 jezike, kar ziher ne bo v štirih letih končal. zdej a je zato večni šudent? men se ne zdi. država mu pa nič ne plačuje, ker tukaj vsak vzame kredit za študij (in ga tudi vrne, ko neha študirat). tukaj je to zelo pogosta praksa. sicer ne vem koga poslušaš, samo se mi zdi, da ti kokice prodaja... Postavljas me v nerodno situacijo s tem nepotrebnim pojasnjevanjem. Kot sme ti napisala - ti bos ze vedela kaj je res in kaj ne in da se tudi meni zdi, da je veliko za lase privlecenega. Vedeli bodo tudi tisti, ki te poznajo in ki so ti blizu. Vse ostalo je nepomembno, oz. vso ostali so nepomembni. Pa kaj te briga kaj si kdo misli. Tvoje zivljenje ni ne boljse ne slabse zaradi tega.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 4.3.2015 22:28:30
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: majaleco IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa E, je*iga onda... Potem pa vsaj kakšno bolj zanimivo govorico najdi. Moji pufi namreč niso zanimivost. Dovolj si pisala in pises o sebi, da bi bilo potrebno upostevati govorice Sicer pa tudi jaz že vem ker sem že dolgo na RR , sicer zdaj pod drugo ime, nekatere že vedo katera sem . Kerensa še vedno nisi maturirala ? To je že enih 9 let kako že jaz poznam zadevo :) Vidi ti njo !
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?