Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka teatralna pa znaš bit. verjetno je to edini način, da opravičis svoja dejanja.... Ce se ti po vseh teh postih zdi, da imam tudi minimalno potrebo nekomu se opravicevati zaradi mojih "dejanj" imas precejsno tezavo. žokam pa ne, samo tebi odgovarjam, ko se vztrajno posmehuješ nižji kerensini izobrazbi Ne posmehujem se kerensini izobrazbi, temvec njeni lenosti. In ne, ni mi sestra, da bi jo spodbujala, je pa skoda vsakega, ki bi lahko, pa iz sebe nic ne naredi zaradi lenosti. Edini motiv na katerega lahko cloveka kot je kerensa "prisilis", da nekaj naredi je trma. Samo tebe boli ona stvar pa saj ti nic ni. in na enem drugem threadu sem malo okregala patrino, ker druge klasificira med ovce. samo to in nič več. Gospa sodnica in moralni etalon s pridobljenimi pravicami, da bo koga okregala In zdaj bo patrino v nezavest, jaz pa v komo, ker bo mateyka naredila red. zate bi bilo fajn , da gres na en sprehod, da se zbistris. je pa res, da se zdaj na splošno hecam na račun dohtarjev (na RR), ki sta jih s patrino jih tako primerno visoko dvignile nad ostalo rajo, da je že zabavno. in nisem edina, ki se zdaj heca na račun dohtarjev. en lep kupček jih je. dobr vic si dala na RR, zgleda. Aja, ti se dobrohotno hecas, drugi se hecajo, "neljubi" pa zagotovo imajo maliciozne motive. Samo pravljice za otroke imajo tako dobro - slabo zastavljenost. ze mladostniki naj bi bili dalec bolj dojemljivi. Potem se je vmesala se skrita teta iz ozadja in malo meni razkrivala kaj dela mateykin moz... fantastično! mata hari! hollywoodski scenarij mutira v santa barbaro! meni noben ne govori kdo kaj dela in RR-jevcev - kje se lahko prijavim? jaz bi tudi, da mi teta iz ozadja kaj napiše. In meni se tako zdi. Pravzaprav nekaj takega: "vecni student, ki nenehno nejkaj vpisuje ker mu drzava placuje". Ti bos pa vedela koliko je v tem resnice. Ce ni res, tete ne rabis; ce je res - ne bos kradla drugim resurse
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 4.3.2015 21:36:54 >