Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:04:14
|
|
|
|
Stanislava_
|
Zelo redko posedam po kavah.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:05:23
|
|
|
|
Kerensa
|
Saj nisem rekla, da morava iti 10x v enem tednu na kavo. A telefonsko številko (GSM) imaš še isto?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:06:31
|
|
|
|
Stanislava_
|
Zelo redko pomeni zelo redko .
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:08:13
|
|
|
|
Kerensa
|
1x na 10 let je zelo redko, kar se mene tiče. In menda nisem prezahtevna, če pričakujem, da boš zame naredila izjemo. Seveda v primeru, da si... khm, khm, kako naj rečem... tista, ki je imela pred nickom "Stanislava" še dva druga nicka.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:09:02
|
|
|
|
Stanislava_
|
Seveda si prezahtevna, enostavno mi ni do posedanja po kavah. Staram se in raje kvačkam.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:09:49
|
|
|
|
Kerensa
|
Ne morem verjet...
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:10:23
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Nič se nisem jaz ustrašila, samo ZS-ji na RR (mi) ne delajo in ji nisem mogla poslati svoje GSM številke, tako, da me potem, četudi je bila v LJ, niti ni imela kam poklicati. In če sva že pri tem... koliko pa ti kaj po LJ hodiš?... ker če si tista, za katero mislim, da si, potem bi se veliko bolj spodobilo, da po vsem tem času midve spijeva kavo. Bila v LJ, spila željeno kavico na Tromostovju, zijala tebi čez ramo, ko si šla na burek v BTC-ju in se na poti domov tolkla po glavi, ker sem pozabila iti v Bershko po zadevščino za našo mulo. Lep petek je bil- pa tvoj?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:11:03
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Ne morem verjet... A da se staram ?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:18:46
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino zijala tebi čez ramo, ko si šla na burek v BTC-ju Nisem šla na burek v BTC-ju.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:20:00
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Ne morem verjet... A da se staram ? To že verjamem... ... mi je pa težko doumljivo, da si podobne vrste reva, kakor Frodo. Tudi ona nima jajc spiti kofeta z mano. Kdo bi si mislil, da sem to Ringarajo pred leti tako prestrašila.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:28:54
|
|
|
|
Stanislava_
|
Meni ni do posedanja po kavah, to je vse.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:31:53
|
|
|
|
Kerensa
|
"Ja, ja". Samo še to se mi manjka, da se začnem sekirati zaradi tebe.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:40:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
In kaj je na tem čudnega . Sem raje doma .
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:42:12
|
|
|
|
Kerensa
|
Ti kar bodi. Na vrata ti ziher ne bom prišla. Tako zelo me pa spet ne zanimaš.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:44:03
|
|
|
|
Stanislava_
|
Ja, saj bom .
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 13:32:03
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Liliana, kaj če ti ne dojemaš tega viška intelligence? Izgleda, da je že tako visoko, da ga ne morem.....saj veš tisto o meji med debilnostjo in inteligenco.....
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 13:34:47
|
|
|
|
liliana
|
Kerensa a spet uzalud pecaš.....? In ti še ni jasno, da ne pomeni pač ne......
< Sporočilo je popravil liliana -- 28.2.2015 13:35:19 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 13:51:26
|
|
|
|
mateyka
|
jaz bi pa tako rada šla na slovensko kavo, pa sem predaleč..
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 15:42:35
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz bi pa tako rada šla na slovensko kavo, pa sem predaleč.. Kako pa je videti slovenska kava od daleč? Meni je slovenska kava kneip..ali češpljeva voda. Mogoče bi še kdaj posedela na kavi, če bi bila kava v lokalih vsaj dobra , tako pa jo raje omejim na Italijo.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 16:48:02
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz bi pa tako rada šla na slovensko kavo, pa sem predaleč.. Boga. Kakšno kavo pa imate tam gor? Enkrat vem, da si dala sliko precej žalostnih pizz. A je kava tudi bolj žalostna?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 17:28:05
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz bi pa tako rada šla na slovensko kavo, pa sem predaleč.. Boga. Kakšno kavo pa imate tam gor? Enkrat vem, da si dala sliko precej žalostnih pizz. A je kava tudi bolj žalostna? jup.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 19:21:17
|
|
|
|
petea
|
Kerensa, očitno se boš morala začeti ukvarjati s kvačkanjem, da bosta s Stanislavo prišli skupaj ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 21:25:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Kerensa, očitno se boš morala začeti ukvarjati s kvačkanjem, da bosta s Stanislavo prišli skupaj ... Kerensa s kvačko
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 22:31:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Kerensa, očitno se boš morala začeti ukvarjati s kvačkanjem, da bosta s Stanislavo prišli skupaj ... Kerensa s kvačko zakaj pa ne? vse je mogoče...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 23:17:36
|
|
|
|
mateyka
|
e, to pa ni! kvačka je za Kerenso ko česen za vampirje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?