Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 19:33:34
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jeeee - če nas požegna patrino, bomo lahko rekle: slikica? meni je všeč malo slikovnega materiala na RR
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 19:35:26
|
|
|
|
mateyka
|
samo men ne bo nikol ratal, že vidim...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 19:52:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 20:51:31
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči draga moja, dve (!)
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:03:58
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči draga moja, dve (!) Misliš ena.....nekje v oblakih. Pa dolgo nič... Pa še ena nekje v megli. Ostale smo na kmetih na zemlji
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:13:14
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči draga moja, dve (!) eh, če bi jaz bila entelegentna bi vedela, da sta dve... a druga si ti?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:31:39
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči draga moja, dve (!) eh, če bi jaz bila entelegentna bi vedela, da sta dve... a druga si ti? ne vem, če spadam med te dovolj entelegentne.....
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:33:36
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Pa še ena nekje v megli. https://www.youtube.com/watch?v=R6Lhlzp8nts ali boljša https://www.youtube.com/watch?v=ORX-Vl4Ic_s Danas sam luda, ne znam sto hocu danas sam luda, zelim samocu Sutra cu opet znati sve sto treba bit'' cu slatka, bit'' cu njezna sutra cu opet voljeti sve ljude dat'' cu opet sve za druge Ne govori nista vise ne, ne pricaj mi sve te price ne znam sto bih, ne znam gdje sam, opasna sam Razdiru me neke cudne stvari pun je Mjesec, zbrka u glavi al'' sutra cu opet biti ona stara malo tuzna, ali snazna Bit'' cu opet ja uz tebe voljeti cu opet sebe bit'' cu tvoja, bit'' ce bolje samo pusti da me prodje Ne govori nista vise ne, ne pricaj mi sve te price ne znam sto bih, ne znam gdje sam opasna sam, vec sam bijesna Ne proganjaj me vise ne znam sto bih dala ne proganjaj me vise daj, pusti me da spavam daj, pusti me da sanjam
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 27.2.2015 21:35:27 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:43:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka samo men ne bo nikol ratal, že vidim... na tem forumu je samo en uporabnik superior.. sorči draga moja, dve (!) eh, če bi jaz bila entelegentna bi vedela, da sta dve... a druga si ti? ne vem, če spadam med te dovolj entelegentne..... jah, entelegenca je ...ammmm.... kaj že?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:48:14
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu jah, entelegenca je ...ammmm.... kaj že? ne vem, stric google ne najde
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:52:07
|
|
|
|
alda
|
ma kaj je to intelegenca? kaj za pojest? Očitno,ker nekateri so prepričani, da vso pamet sveta že z zajtrkom pojedo!
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:53:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ma kaj je to intelegenca? kaj za pojest? Očitno,ker nekateri so prepričani, da vso pamet sveta že z zajtrkom pojedo! Točno, končno se je našel izvor entelegence.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 21:54:15
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino In če ti povem čisto po domače- veliko nas je takih, da se tudi ob različnih pogledih radi spuščamo v debate z ljudmi, ker jih spoštujemo. Predvsem zato, ker so kljub stanju na drugem bregu, nekako vredni spoštovanja zaradi svojega korektnega in inteligentnega podajanja mnenja. In potem so tu ( ste ) tisti drugi, ki pač tega nimate. Večino časa. Žal s tistimi ne debatiram pogosto in ne preveč rada. Aleluja za virtualo, da se mi k temu ni treba silit in lahko stopim čez, se izognem ta dolgočasnim brez lastnomnenjskim pojavam in se pošteno pomenim z drugačnimi pa vseeno hrbteničarskimi in brihtnimi Štekaš Eh, ja- verjetno ne. Nč hudega, ne bit žalostna. Torej mene spoštuješ, ker korektno in inteligentno podajam svoje mnenje?......glede na to, da z mano precej pogosto debatiraš....... Ja liliana, čeprav mogoče na prvo žogo včasih ne zgleda tako
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 27.2.2015 23:03:13
|
|
|
|
Kerensa
|
Edina pametna stvar v vseh teh urah je komad, ki ga je dala gor Rija... "Danas sam luda".
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 8:03:28
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ja liliana, čeprav mogoče na prvo žogo včasih ne zgleda tako Torej spoštuješ tudi druge forumašice, ker inteligentno in korektno podajajo svoje mnenje.....ker precej tudi z njimi debatiraš.....pa čeprav se (inteligentno) kregaš z njimi in jih tudi (inteligentno) zmerjaš......
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 9:51:53
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ja liliana, čeprav mogoče na prvo žogo včasih ne zgleda tako Torej spoštuješ tudi druge forumašice, ker inteligentno in korektno podajajo svoje mnenje.....ker precej tudi z njimi debatiraš.....pa čeprav se (inteligentno) kregaš z njimi in jih tudi (inteligentno) zmerjaš...... Ker sem ti glede zmerjanja že odgovorila v prejšnjih postih , mislim, da ni smiselno najin inteligenten pogovor peljati v tej smeri.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:32:55
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ker sem ti glede zmerjanja že odgovorila v prejšnjih postih , mislim, da ni smiselno najin inteligenten pogovor peljati v tej smeri. Vadiš se ven ......govoriš z vsemi.....še rašjši pa debato spelješ v vode osebnega obračunavanja......zato ne pametuj o inteligentnih pogovorih in debatah, ker ispadaš smešna......
< Sporočilo je popravil liliana -- 28.2.2015 11:33:24 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:40:17
|
|
|
|
Kerensa
|
Dobro jutro. Vidim, da ni še vedno nič novega/pametnega...
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:45:33
|
|
|
|
Stanislava_
|
Dobro jutro. Kaj pa je za vas gospa pametno? btw, vas včerajšnja kava ni nič navdihnila? Pa takšen potencial izkazuje.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:48:04
|
|
|
|
Kerensa
|
Katera včerajšnja kava? S Patrino se včeraj namreč nisva srečali. Odgovor na vprašanje, kaj je zame pametno, bi bil pa predlog. Tako, da zdaj sama kofetkam doma... čakam, da mi sorodstvo vrne potomstvo in čakam, da bi začeli s tem smučanjem na SLO2.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:49:21
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Katera včerajšnja kava? S patrino se včeraj namreč nisva srečali. Kako da ne? Celo ti da si se ustrašila viška intelligence?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:50:27
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Vadiš se ven ......govoriš z vsemi.....še rašjši pa debato spelješ v vode osebnega obračunavanja......zato ne pametuj o inteligentnih pogovorih in debatah, ker ispadaš smešna...... Liliana, kaj če ti ne dojemaš tega viška intelligence?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:51:20
|
|
|
|
Kerensa
|
Nič se nisem jaz ustrašila, samo ZS-ji na RR (mi) ne delajo in ji nisem mogla poslati svoje GSM številke, tako, da me potem, četudi je bila v LJ, niti ni imela kam poklicati. In če sva že pri tem... koliko pa ti kaj po LJ hodiš?... ker če si tista, za katero mislim, da si, potem bi se veliko bolj spodobilo, da po vsem tem času midve spijeva kavo.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 11:59:29
|
|
|
|
Stanislava_
|
Od kdaj si pa ti spodobna ?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 28.2.2015 12:01:05
|
|
|
|
Kerensa
|
Ne vem... pojdi na kavo z mano in sama ugotovi.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?