Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 13:30:41
|
|
|
|
Kerensa
|
No, saj pravim... skisalo se ti je.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 13:53:31
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka wow, Kerensa - tvoja analiza Fordo; za eno kvazi balkanko si presenetjivo pronicljiva. A zdaj sem že zate kvazi Balkanka al' si se samo od FrodiĆke nalezla pisanja neumnosti?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 14:37:43
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Pride ena Kerensa naokrog...in žolčni izlivi besa Neznosna je nemoč intelekta. To je tudi meni padlo na pamet......cvet foRRumskega intelekta (nesramežljivo tako tudi pogosto samozvan na eni in drugi strani ) se začne prerekati zaradi ene fejk balkanke, ene čisto navadne, povprečne dekline, ki je ne ena, ne druga niti ovohala ne bi, če bi jo na ulici srečala (ker je itak tako plehka kot knjiga 50 shades of Grey in nevredna njunega zanimanja)......in se cvet intelekta spusti na čisti poden medsebojnega primitivnega obračunavanja....... V bistvu čisti dokaz tega, kako je plehkost v bistvu nujna, da samozvan intelekt pride do izraza......
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 14:39:35
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana nevredna njunega zanimanja Je*enti... kaj bi bilo šele, če bi ju jaz zanimala?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:03:20
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: mateyka wow, Kerensa - tvoja analiza Fordo; za eno kvazi balkanko si presenetjivo pronicljiva. A zdaj sem že zate kvazi Balkanka al' si se samo od FrodiĆke nalezla pisanja neumnosti? po vsej inferiornosti, ki mi jo je Frodica določila, mi sakrazem ven buta. RR simptom
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:07:05
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana To je tudi meni padlo na pamet......cvet foRRumskega intelekta (nesramežljivo tako tudi pogosto samozvan na eni in drugi strani ) se začne prerekati zaradi ene fejk balkanke, ene čisto navadne, povprečne dekline, ki je ne ena, ne druga niti ovohala ne bi, če bi jo na ulici srečala (ker je itak tako plehka kot knjiga 50 shades of Grey in nevredna njunega zanimanja)......in se cvet intelekta spusti na čisti poden medsebojnega primitivnega obračunavanja....... V bistvu čisti dokaz tega, kako je plehkost v bistvu nujna, da samozvan intelekt pride do izraza...... eh, jaz sem bila od vedno iskrena in priznam da mam slabost, ki jo smatram za prednost.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:07:34
|
|
|
|
Kerensa
|
Kako se že fotka prilepi v post?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:12:24
|
|
|
|
mateyka
|
uf, morš mal html-ja uporabit, link nalimaš med [img ]link[/img ] (brez presledkov)
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:14:12
|
|
|
|
Kerensa
|
Eh, to je preveč zame... z OŠ jaz tega ne dojamem.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:20:58
|
|
|
|
mateyka
|
hitr doktorat narest, da'š lahk slikce limala!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:21:55
|
|
|
|
Kerensa
|
E, solit, ne grem!... ker če doktoriram, potem ne bom več znala angleško.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:28:43
|
|
|
|
mateyka
|
in btw lilana, in valjda da sem prebrala plehko 50 shades of Grey, tako kot mi ne bi bil blem it na kavo s Kerenso, če bi se za to pojavila priložnost. umetnica, atropologinja in še kaj v enem. čistokrvna plebejka - vive la révolution!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:31:25
|
|
|
|
Kerensa
|
Kdo je umetnik?.. jaz? No, ja, je pa res, da ne vem, kakšno vrsto umetnosti si mislila .
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:32:02
|
|
|
|
mateyka
|
ja Kerensa, mogoče imaš prav - lahko ti napuh zraste ob doktoratu; bodi previdna kaj si želiš.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:33:27
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kdo je umetnik?.. jaz? No, ja, je pa res, da ne vem, kakšno vrsto umetnosti si mislila . ma ne, jaz. mislila sem mene. čeprav - res je da imaš tudi ti podoben dar.. čist si nevarna
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:34:04
|
|
|
|
Kerensa
|
Da te potolažim... ne želim si doktorata... potrebujem ga pa še manj.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:35:38
|
|
|
|
mateyka
|
sej vem da ne. bi bila že zdavnaj v kakem kolesju na uniju, če bi si res to zatupila v glavo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:38:14
|
|
|
|
Kerensa
|
Jaz sem si svoje življenje s "samo" OŠ izobrazbo uredila tako, da se mi za preživetje in tiste male radosti, katerim nekateri rečejo luksuz, ni treba nič kaj preveč pretegniti. Seveda se vse lahko takorekoč čez noč spremeni, ampak dokler se ne (in seveda tudi upam, da se ne bo - vsaj ne na slabše), bom uživala ob dejstvu, da formalna izobrazba ne pogojuje kvalitete mojega življenja, še manj pa mojega osebnega zadovoljstva.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:45:25
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa ... bom uživala ob dejstvu, da formalna izobrazba ne pogojuje kvalitete mojega življenja, še manj pa mojega osebnega zadovoljstva. saj načeloma tudi ne bi smela. vsaj ne pri dokaj modrem človeku. moj najljubši predavatelj je enkrat lepo povedal, da je vse znanje, ki ga dobimo na uniju tudi v knjigah v knjižnici in da ga lahko dobiš tudi brez unija. uni ti da samo neko pot do njega, lahko pa izbereš tudi svojo. verjetno bo daljša, ni pa nujno da slabša ali manj kvalitetna. obe poti ti data znanje, izbiraš pa lahko sam in nobena pot ni več ali manj vredna.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 16:47:09
|
|
|
|
Kerensa
|
Meni je vse to jasno, bejba. Problem je v tistih, ki se počutijo večvredne zato, ker imajo višjo formalno izobrazbo. Če bi jih dal pa v džunglo za en teden, z nalogo, da preživijo, bi pa pocrkali k' muhe pod zvitim cajtngom.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 17:18:34
|
|
|
|
mateyka
|
itak. no, na bolj humorno noto
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 17:21:00
|
|
|
|
Kerensa
|
Svi smo mi opićeni, samo se intenzitet razlikuje.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 17:38:08
|
|
|
|
Kerensa
|
Po pravici povedano... trenutno sem prelena, da bi pogledala na link... čas je za moj popoldanski beauty sleep, pa zvečer moram biti naspana za it na koncert... tako, da te bom začasno zapustila... krevet zove.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 21.2.2015 17:38:56
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka umetnica, atropologinja in še kaj v enem. čistokrvna plebejka - vive la révolution! multipraktik....kot Rebeka Dremelj......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?