Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Vidis kako google laze, kaj diplomirana, doktorirana !!!! Pa se fulbright ti je zamolcal... reva ta google Malce večkrat boš morala refresh klikniti tule. In brez skrbi - nisem tvojega profila sestavljala. Tako zelo me pa spet ne zanimaš. Tistega, kar pa sem prebrala, pa tako ali tako nimam namena dati semle na RR. Ti že veš, jaz tudi (pa čeprav me čisto nič ne briga), ostali naj pa tebe vprašajo ali si sami najdejo, če jih bo zanimalo. K temu, da si reva, pa dodajam še, da zelo nespretno (tako zelo, da je že očitno) izogibaš odgovoru na vprašanje. In glede na to, da citiraš vsak drek, ki ga najdeš, tudi zelo šalabajzersko "pozabljaš" citirati tisto, kar ti niti pod razno ni v prid. Raje delaš še en doktorat iz tega, kaj je moja malenkost napisala pred juhuhu številom let. Glej - če ti to kaj pomaga v življenju, potem nadaljuj. Glede na to, da sem že kar nekaj časa nazaj ugotovila, iz česa izvirajo tvoji kompleksi (da jih imaš, lahko, kakor vidim, potrdi tudi marsikatera druga forumašica, ki že dalj časa bere tvoje kolobocije), ti privoščim vse naj-naj v življenju. Če se bolje počutiš, ko nekoga poskušaš potunkati v drek (pa četudi ti ne uspe - zate je važen že poskus), potem ti lahko "delo" olajšam tako zelo, da se ti pridem usrat direkt pred vrata. Če misliš, da v očeh drugih (in to ljudi, ki ne poznajo ne mene, ne tebe, torej so res "VIP") izpadeš pametnejša, izkušenejša ali kaj podobnega, potem ti lahko pomagam na mali milijon načinov, pri katerih bodo ti neznanci lahko delali primerjave med doktorico, ki govori 7 jezikov in eno peroksidno čefurko brez formalne izobrazbe. Tvojega bistvenega problema pa to ne bo rešilo. Točno veš, za kaj si v življenju prikrajšana (ne glede na vse ostalo, kar imaš - in imaš veliko več od večine nas) in tega, kar ti manjka, ti ne bo dala nobena gnojnica, ki jo iz sebe izlivaš po ljudeh, ki jih ne poznaš in katerim si ne upaš niti pogledati v oči. Jaz zaradi tvojega mnenja o meni niti malo ne trpim - vsakdo, ki zna brati med vrsticami in vsakdo, ki je prebral tvoj stil pisanja, pa vidi in ve, da si v bistvu ti tista, ki imaš problem. Ne jaz. Še najmanj pa ne zato, ker nisem maturirala. Kar tepe mene, so moje napake iz moje preteklosti. Odkar pomnim, jih sama rešujem, kakor vem in znam (včasih jih rešim fenomenalno, včasih se pa pač še bolj zaje*em). Ti pa napak iz preteklosti takorekoč nimaš. Fina, pridna punčka, materialno preskrbljena, z izobrazbo na višku (res, samo še Harvard ti manjka - kaj čakaš?) in tako dalje. Ampak tvojega problema pa niti Bog ne more rešiti. In zakompleksana si zato, ker se tega zavedaš. Vse v življenju (pustiva nepomembne malenkosti) si naredila tip-top, pa ti še vedno nekaj manjka. In ti bo vedno manjkalo. In za to smo ti očitno vsi drugi krivi. Nekaj v stilu "jao, pa zašto baš ja?", kajne? V glavnem - uživaj ti lepo dalje v svojem življenju, jaz bom pa v svojem. Brez mature. Brez Harvarda. Brez New Yorka. Očitno pa z nečim, česar ti nimaš. In zato ti grem tako zelo v nos. Usekni se. P.S. Ne samo Jung... tudi Abraham Lincoln je bil ena fejst pametna buča... sploh takrat, ko je rekel I WOULD RATHER BE A LITTLE NOBODY, THEN TO BE AN EVIL SOMEBODY... inteligentna si dovolj, da boš dojela, kaj ti s tem sporočam. Dovolila ti bom, da se tolazis. BTW: tisto o pridni puncki se mi zelo, zelo dopade