[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 8:45:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 8:47:04)

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 8:47:54)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Predvsem Lukka, ce nisi sposoben plavati s plavalci na tem forumu si poisci drugi bazen. IMO odrasla oseba se obrne na moderatorje zgolj v ekstremnih primerih, kar jih tukaj zaenkrat nisem zasledila. Sicer je to znova IMO infalntilno obnasanje. Moderator kot mamina kikla za katero se lahko oseba skrije - neproduktivno in neprimerno za forum.

Frodica, tokrat celo stekam, kaj si napisala [sm=jezicek.gif] in se podpisem.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] podpis še jaz

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 8:49:32)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Predvsem Lukka, ce nisi sposoben plavati s plavalci na tem forumu si poisci drugi bazen. IMO odrasla oseba se obrne na moderatorje zgolj v ekstremnih primerih, kar jih tukaj zaenkrat nisem zasledila. Sicer je to znova IMO infalntilno obnasanje. Moderator kot mamina kikla za katero se lahko oseba skrije - neproduktivno in neprimerno za forum.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] podpis še jaz

a so se začeli podpisi zbirati? [sm=smiley36.gif]

še jaz, še jaz

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 8:58:03)

LuLu, Mateyka,
hvala za link

sem zvečer šla prebrat tisto temo - ko je bila aktivna, me, ko je z osnovne teme popolnoma skrenila drugam, ni več pritegnila

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 8:58:45)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

a so se začeli podpisi zbirati? [sm=smiley36.gif]

še jaz, še jaz

se postavljam v vrsto
[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 9:00:47)

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:04:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Admin

Spoštovani uporabniki in uporabnice !
Splet nam omogoča, da se na enem mestu srečuje veliko število različnih ljudi. Ko pišete zasebna sporočila ali sporočila na forumih, se zavedajte, da so na drugi strani resnični ljudje, ljudje s čustvi, ki jih s sporočilom lahko prizadenete. Pisanje ima to slabost, da ne morete videti gest, mimike obraza, barve glasu, sicer lahko to pomanjkljivost omilite z uporabo smeškov, vendar vseeno dobro premislite, predvsem pa ne pišite ničesar, kar ne bi sogovorniku povedali tudi osebno.
Obnašajte se tako, kot želite, da se drugi obnašajo do vas.

Prosimo vas, upoštevajte naslednje:
• portal Ringaraja.net temelji na sodelovanju uporabnikov
• bodite vljudni, ne izzivajte in ne uporabljajte kletvic, ne kregajte se
• odgovarjajte na zastavljena vprašanja in ne zahajajte s teme
• komunikacijo dveh oseb opravljajte preko »zasebnih sporočil«, ne na forumu
• moderator/administrator bo po svoji presoji vsako neprimerno temo ali sporočilo zbrisal, v kolikor se bodo kršitve nadaljevale avtorja tudi izključil
V kolikor se bo tema nadaljevala z žaljivimi in neprimernimi objavami, jo bomo zaklenili.
Uredništvo RR

urednistvo RR - odprla sm posebno temo in na tej sprasevala, zakaj je uporabniku Lukki dovoljeno zaliti? ali morda ostale opozarjate le zato, ker vam doticni uporabnik redno javlja zalitve? v kolikor me spomin ne vara, so se v preteklosti razvijale precej bolj burne debate, v katere se niste vmesavali - tko da me tole vase spremljanje in obcasno komentiranje napeljuje na razmisljanje, da to pocnete samo zato, ker vas nekdo alarmira.

vsekakor bi bil mogoce cas, da sklicete en sestanek in dogovorite enaka pravila za vse uporabnike - ce nekdo dobi opozorilo od vas za neprimerno izrazanje (ce sm prav razumela) in se brisejo posti, ki naj bi bili zaljivi, naj se potem tudi vsi, ki so tega ranga. tko pa se brisejo samo posti uporabnikov, ki so zgoraj omenjenemu (najmanj) ne-simpaticni. medtem ko drugi, ki bi se jih lahko smatralo, da so v istem rangu, ostanejo nedotaknjeni.

lahko to pojasnite?

sicer pa je kalbo bolje zapisal:

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Adminu bi pa sporočil to, kar sem mu že nekoč, da je precej odvisen od naših klikov in si vojne in mrka klikov iz preteklosti nikakor ne želi ponovit.

no pod to se tudi podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_redface.png[/image]

..si bom kmalu morala omislit žig, ker me že roka boli od tolk podpisovanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_big_green.png[/image]

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:20:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Admin
...

urednistvo RR - odprla sm posebno temo in na tej sprasevala, zakaj je uporabniku Lukki dovoljeno zaliti? ali morda ostale opozarjate le zato, ker vam doticni uporabnik redno javlja zalitve? v kolikor me spomin ne vara, so se v preteklosti razvijale precej bolj burne debate, v katere se niste vmesavali - tko da me tole vase spremljanje in obcasno komentiranje napeljuje na razmisljanje, da to pocnete samo zato, ker vas nekdo alarmira.

vsekakor bi bil mogoce cas, da sklicete en sestanek in dogovorite enaka pravila za vse uporabnike - ce nekdo dobi opozorilo od vas za neprimerno izrazanje (ce sm prav razumela) in se brisejo posti, ki naj bi bili zaljivi, naj se potem tudi vsi, ki so tega ranga. tko pa se brisejo samo posti uporabnikov, ki so zgoraj omenjenemu (najmanj) ne-simpaticni. medtem ko drugi, ki bi se jih lahko smatralo, da so v istem rangu, ostanejo nedotaknjeni.

lahko to pojasnite?

Adminu bi pa sporočil to, kar sem mu že nekoč, da je precej odvisen od naših klikov in si vojne in mrka klikov iz preteklosti nikakor ne želi ponovit.

no pod to se tudi podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_redface.png[/image]

..si bom kmalu morala omislit žig, ker me že roka boli od tolk podpisovanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_big_green.png[/image]

se pridružujem

[IMG]http://www.bestemoticon.com/smiley/rires/0034.gif[/IMG]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:29:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
Pravis kerensa da je kriza kar se razprodaj tice?

Ja. Že dvakrat sem prekrižarila BTC, pa nisem našla nič omembe vrednega.

Sam mene pa res zanima, kako lahko rečem nekomu, ki ima rad moške.

Rečeš "mu" KERENSA. Jaz imam namreč rada moške. [sm=smiley1.gif]
Drugače pa... reče se homoseksualec, Kalbo.

mar bi to v primeru Lukke, ki javno povzdiguje svojo usmerjenost pomenilo, da je on pravzaprav... heteroseksualen

Lukka pravi, da ne. Sem ga že jaz to vprašala. Nekaj strani nazaj.

zakaj se Lukke ne cenzurira, ko zali? a zato, ker je pripadnik manjsinske skupine, mu je dovoljeno vec, kot drugim?

Zato, ker bi bil drugače dolgčas. In zato, ker se vodilnim ne da brati njegovih trilogij.

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Kje je zdaj Kerensa, da naredi štalo?

Kerensa ne bo delala štale. Imam pa (žal?) premalo časa, da bi bila na RR vsaj četrt toliko, kot včasih.

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
sem starš petih otrok

A ja?! A že?! Od kdaj?! Al' sem jaz sklerozna?

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Reva naivna sem mislila, da bom zvedela, če je Kerensa razrešila tisto hudo stavbno-zemljiško zadevo, zelo zanimiv primer, kjer naj bi bil nekdo lastnik zemljišča, nekdo drug pa stavbe.

Sem rešila. Ampak ne tako, kakor bi bilo meni všeč.

pipapopa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:33:53)

Ne rabiš biti genij, da prebereš kdo na forumu le [sm=zz_poop.gif] meša, dela galamo, išče pozornost,... Vsi tiste, ki pa napišejo tako kot je res pa raje brišete, blokirate, opozarjate,..

Raje razmislite, administratorji, če podpirate pravo stran[sm=zz_confused.png]

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:50:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Sam mene pa res zanima, kako lahko rečem nekomu, ki ima rad moške.

Rečeš "mu" KERENSA. Jaz imam namreč rada moške. [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif]
Prosto po Prešernu bom v bodoče na RR pri svoji uporabi opisa moškega, ki so mu všeč moški, pisala 'kerenc'.

zakaj se Lukke ne cenzurira, ko zali?

zato, ker se vodilnim ne da brati njegovih trilogij.

[sm=zz_giggle.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Reva naivna sem mislila, da bom zvedela, če je Kerensa razrešila tisto hudo stavbno-zemljiško zadevo, zelo zanimiv primer, kjer naj bi bil nekdo lastnik zemljišča, nekdo drug pa stavbe.

Sem rešila. Ampak ne tako, kakor bi bilo meni všeč.

škoda

Kako pa kaj iskanje Jovane? A se še kaj dogaja ali je to (neuspešno) zaključena zgodba?

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:53:25)

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Kako pa kaj iskanje Jovane? A se še kaj dogaja ali je to (neuspešno) zaključena zgodba?

Đovane.

Uradno je na PU LJ preiskava še vedno odprta (občasno si s kriminalistom še pošljeva kakšen e-mail), ampak je pa na mrtvi točki. Jaz se s tem ne ukvarjam več. Iščem samo še ljudi s svojega družinskega drevesa - trenutno polbrata in enega od stricev.

Za kaj več nimam ne časa, ne živcev.

RIJA* -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 9:54:51)

lahko to pojasnite?

metuljčica, saj vem, da nimaš spomina zlate ribice.....cenzurirani so samo nekateri uporabniki [sm=zz_wavespin.gif]

mateyka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 10:13:35)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
metuljčica, saj vem, da nimaš spomina zlate ribice.....cenzurirani so samo nekateri uporabniki [sm=zz_wavespin.gif]

ja, midve mava hude privilegije.

[img]http://www.hazelnet.org/icon/animals/monkeys/monkey2.gif[/img]

RIJA* -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 10:17:50)

a ti tudi?
[sm=jezicek.gif]

dobrodošla v klub priviligirancev [sm=smiley36.gif]

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 10:27:20)

a ti tudi?
[sm=jezicek.gif]

dobrodošla v klub priviligirancev [sm=smiley36.gif]

koliko pa je letna članarina, da vem kaj me čaka, če bom spet "pozabila se lepo in kulturno obnašat" ? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_smoke.png[/image]

RIJA* -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 10:33:08)

članarina je kakšna beseda na P.....recimo [sm=smiley1.gif]

joj, sem skoraj pozabila...zagotovo pa te včlanijo ob omembi besede na B [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 11:33:20)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 11:34:17)

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 11:39:46)

zagotovo pa te včlanijo ob omembi besede na B [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Katere?
Saj lahko samo namigneš oz. opišeš?

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 11:42:27)

baloni

buča

breskev

...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 11:42:30)

petea -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 11:44:02)

No, katera je?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 11:44:54)

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>