kalbo -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (9.1.2014 8:40:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Na tisti temi, dobro da ste jo prilepile, ste me zalile, uskina mama me je celo spremenila v zenski spol, posiljali ste me h psihiatru in ob stavku nemoci, ko sem sam sebe poimenoval z oznako, se zdaj naslajate kot najvejce svetnice. Pa zakaj se sploh spravljate name? Administrator vam je napisal, kaj in kako in dajmo se zdaj tega drzat! Ce nima kdo kaj lepega napisat, predlagam, naj ne pise! Ja? Ok, me veseli, da se razumemo! Če si sfejkan in tule pišeš provokacije z namenom kurit ljudi, potem ti dam kapo dol, ker ti je ratalo zaradi občutljivosti teme o homoseksualnosti zalarmirat samo vodstvo portala in za to ti iz srca čestitam. Če pa nisi fejk in si res oče hčerke, ki sta jo z možem kot istospolni par posvojila je pa ta hitra reakcija moderatorjev zaradi par pikrih besed zelo zaskrbljujoča tako zate, kot za istospolno usmerjene v Sloveniji, čeprav se tebi zdi drugače. To pomeni, da je homoseksualnost še vedno tabu tema, kar dejansko je. Zakaj za vraga ti pa ne smem rečt, če ga nisi fasal, si mogoče kaj drugačen od ostalih, razen v majhni podrobnosti, da ti je pač všeč isti spol? Zame nisi nič posebej drugačen in če je to zate žalitev in zaničevanje, potem žalostno zate. Adminu bi pa sporočil to, kar sem mu že nekoč, da je precej odvisen od naših klikov in si vojne in mrka klikov iz preteklosti nikakor ne želi ponovit.
|
|
|
|