HHH -> RE: men pa neki ni jasno... (9.1.2014 14:27:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: saruška IZVIRNO SPOROČILO: HHH Nikoli ne sodim ljudi po oblacilih, avtu in dopustih. Vse to je lahko zelo drago ali slucajno cisto zastonj. Pomagam pa tam kjer cutim, da je prav in potrebno. F*k, zakaj nisem jaz te sreče, da bi dobila vse to čisto sličajno zastojn? Aja, ker je to najbrž malo verjetno... [sm=smiley1.gif] še na rasprodajah nimam te sreče, da bi stvari, ki so meni všeč bile znižane vsaj 50% kaj šele "skoraj zastonj"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] S "slučajno čisto zastonj" sem mislila na npr.: - rabljene obleke dragih znamk, ki jih nekdo dobi od prijateljev, karitasa... - dražje stvari kot so ure, telefoni, nakit, ki niso eksistenčno nujni lahko nekdo dobi za darilo. Tudi revni imajo lahko bogate prijatelje. - dopust je lahko 14 dni na morju zastonj pri daljnih sorodnikih - avto je morda služben To je par stvari, ki jih vidim v svoji okolici. A ljudje so/ smo pač takšni, da še prehitro zasikamo: kako hudiča nima za kruh, nosi pa sam benetton!
|
|
|
|